[older messages]
11/09/19 11:04 PM
Bintang: Dahulu, hanya dirimu yang ada di hatiku ❀️
11/09/19 11:07 PM
Bintang: Awkward kan kalau cth jiran kau bilik sebelah bergaduh tiap hari
11/09/19 11:07 PM
Bintang: Bila esoknya tu kau terserempak dgn salah seorg drpd mereka, diorg pandang kau lainΒ² πŸ˜…
11/09/19 11:07 PM
Bintang: Entah lah pandangan macam mana πŸ˜… tp kau pun jd awkward
11/09/19 11:08 PM
Bintang: Rasa macam, aku ke yg bersalah sbb buat bising setiap hari? Gaduh setiap hari? 🀣
11/09/19 11:09 PM
Bintang: Pehal pula kau dok pandang² aku ni 🀣
11/09/19 11:10 PM
Bintang: Tk pun diaorg rasa bersalah kt aku sbb buat bising tp diaorg pelik jg knp aku relax je tk tegur diaorg
11/09/19 11:12 PM
Bintang: Aha. Ikut hati mmg aku nak teriak je kt seorgΒ² tu. Asyik bising bergaduh je πŸ˜†
11/09/19 11:13 PM
Bintang: Tp entah lah. Dgr diaorg bergaduh tu pun dh buat aku penat πŸ˜… ni kan lg aku nak pergi tegur suruh diaorg calm down please 🀣
11/09/19 11:14 PM
Bintang: Penat
11/09/19 11:15 PM
Bintang: Aku rasa aku jenis cepat penat lah dgr suara org. HAHAHAHAHAHA
11/09/19 11:16 PM
Bintang: Kalau nak start gaduh ke apa, aku yg mengalah dulu 🀣 sbb malas nak dgr pihak lg satu tu membebel πŸ˜…
11/09/19 11:16 PM
Bintang: Malas + penat nak dgr πŸ˜…
11/09/19 11:18 PM
Bintang: Cerita lain. Ada seseorg ni cakap, dia pelik knp si A ni lebih berjaya berbanding dia? Walhal mcm si A tu bab ibadah so so je πŸ˜…
11/09/19 11:19 PM
Bintang: Dia bukan jg nak pertikaikan ke apa tp entah. Katanya
11/09/19 11:20 PM
Bintang: Menyedihkan jg kan? Tk lah sbb manusia suka judge manusia lain πŸ˜‚
11/09/19 11:21 PM
Bintang: Mana lah tahu si A tu nampak je ibadah so so tp khusyuk, ikhlas, tulus, murni etc waktu dia beribadah kan πŸ˜‚
11/09/19 11:22 PM
Bintang: Krik krik krik. Entah lah apa
11/09/19 11:29 PM
Bintang: .
11/09/19 11:29 PM
Bintang: .
11/09/19 11:29 PM
Bintang: .
11/09/19 11:29 PM
Bintang: .
11/09/19 11:29 PM
Bintang: .
11/09/19 11:30 PM
Bintang: Kau telah tercipta, bagiku sempurna πŸƒ
11/09/19 11:30 PM
Bintang: Kau adalah penyeri buat hidupku πŸƒ
11/09/19 11:31 PM
Bintang: ANDAI AKU HANYUT, GAPAILAH TANGANKU πŸ’™
11/09/19 11:31 PM
Bintang: Menuju cinta abadi yang terindah πŸ’™
11/09/19 11:31 PM
Bintang: Ku harap kita selamanya, setia bersama ❀️
11/09/19 11:31 PM
Bintang: Ku tahu kau terbaik tuk diriku ❀️
11/09/19 11:32 PM
Bintang: Aku, adalah, Adammu πŸƒ
11/09/19 11:32 PM
Bintang: Ku dambakan cinta ini, kau takdir yang takkan ku lepaskan πŸƒ
11/09/19 11:32 PM
Bintang: Aku, adalah, Hawamu πŸ’™
11/09/19 11:33 PM
Bintang: Kau pimpinlah jiwa yang menanti, hamparan bahagia πŸ’™
11/09/19 11:34 PM
Bintang: #TT
12/09/19 11:39 AM
sui: dh knp gncbox tu?
12/09/19 11:40 AM
sui: hmmm
13/09/19 10:48 PM
Bintang: Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya
13/09/19 10:48 PM
Bintang: Terangilah gelapku walau dalam gelita
13/09/19 10:48 PM
Bintang: Dengarkanlah aku
13/09/19 10:49 PM
Bintang: Jiwaku tulus untukmu