23 May 17, 09:55
hati besi: Salam ziarah...
20 Jun 16, 13:52
Ainulhijazi: Setelah sekian lama tidak menziarahi..bgus2 tetap istqamah menulis :)
30 Oct 15, 19:58
Permai Center: Mari beli emas bersama kami
18 Mar 15, 03:18
TV Permai: http://youtu.be/mctqJUC68ko
18 Mar 15, 03:18
TV Permai: http://youtu.be/7omgQbJ2a8g
26 Jul 14, 08:08
haliqa: dah lama tak bukak blog pakai laptop :D salam berkunjung. kerana penulisn itu hidup, maka mari mnulis sepuasnya! doakan ank muridmu ini :'(
19 Oct 13, 07:37
abuhuzaifi: Salam?
11 Oct 13, 16:34
hati besi: salam ziarah tuan imam...:)
5 Aug 13, 03:17
zinnirah: salam ziarah~ fi hifzillah.
24 May 13, 16:05
ki: singgah magrib
13 May 13, 19:59
:D: Salam Ziarah
24 Apr 13, 16:19
as: jalan tengok kawasan tempat belajar as dulu...
17 Mar 13, 16:43
intan: alhamdulillah,,akhirnya usai juga konpip 2013 ni..moga2 adik-adik ambil segala pengisian dan kekuatan semasa konpip ni &bawa pulang ke sekolah masing2..
14 Sep 12, 16:34
Nono: Singgah
27 Aug 12, 07:17
sembangsaja: Lawati http://bicarasemua.blogspot.com/
26 Aug 12, 14:02
IMPIANONE: ADA YANG SUDI KOMEN LE BLOG SAYA
26 Aug 12, 14:01
IMPIANONE: ALHAMDULILLAH..
25 Aug 12, 12:31
camar_comey: asslm..bez lew blog nie..byk info..mekaseh..hopefully bleh share mne yg ptut.. :)
25 Jul 12, 11:15
amir: salam
25 Jul 12, 11:15
amir: di pahang bleh la thn msjd design sama pun tp lawa d kdh lg trok msjd daerah pon kdg2 uzur ngan x cntik. ajk plak x dak taste boh benda x ketahuan kat mesjid trok la tp pahng ni kira ok lah msjid dia
[older messages]