[older messages]
20/08/19 12:38 AM
Bintang: Bertuah betul lah. Igt org ni nak bg ilmu. Rupa²nya dok tunjuk gambar hantu 😩
20/08/19 12:42 AM
Bintang: Kalau saya tetiba hulur makanan kt awak, awak berbunga tk?
20/08/19 12:42 AM
Bintang: Hahahahahaha tiberrr
20/08/19 12:43 AM
Bintang: Setakat hulur makanan. Pehal nak berbunga?? 🤣
20/08/19 12:44 AM
Bintang: Kau patut rasa berbunga. Sbb aku bukan jenis hulur² benda kt org 😂
20/08/19 12:44 AM
Bintang: Melainkan kau special
20/08/19 12:44 AM
Bintang: HAHAHAHAHAHAHA gittew
20/08/19 12:45 AM
Bintang: Kahkahkah padahal tkde sgt pun camtu 😅
20/08/19 12:45 AM
Bintang: Kalau aku rasa nak hulur, aku hulur je dgn sesiapa 🤣
20/08/19 12:46 AM
Bintang: Ada lah cerita dahulu kala. Lulz. Aku tetiba hulur makanan kt someone 😅
20/08/19 12:47 AM
Bintang: Sbb aku rasa kesian kt dia sebenarnya 😂 dia tlg aku, so aku balas dgn makanan jelah 😆
20/08/19 12:47 AM
Bintang: Tp selepas kejadian tersebut. Kah. Perangai dia mcm lain² pula kt aku 😅
20/08/19 12:48 AM
Bintang: Dia rasa aku baik kot kan sbb bagi dia makanan? Wakakaka perasan
20/08/19 12:49 AM
Bintang: Makanan ni quite powerful jg kan? 😅😅
20/08/19 12:49 AM
Bintang: Maksud aku, memberi org makanan 😅
20/08/19 12:50 AM
Bintang: Orang akan ingat kt kau. Pdhl bukan igt kt kau. Dia igt kt makanan² yg kau beri kt dia je sebenarnya. Lulz 🤣
20/08/19 12:50 AM
Bintang: Tp boleh lah. Dia igt makanan tu, mesti direct teringat kt kau jg kan? 😂
20/08/19 12:51 AM
Bintang: Ada someone ni dia cakap dia mimpi makanan yg aku bg kt dia. HAHAHAHAHA
20/08/19 12:52 AM
Bintang: Rasa mcm lawak. Tp kesian jg 😅 kalau kitaorg dekat, esoknya tu yg dia cakap dia mimpi makanan aku, aku dtg hantar makanan tu kt dia 😂
20/08/19 12:53 AM
Bintang: Memandangkan kitaorg jauh, tk dpt lah nak bg makanan tu 😂
20/08/19 12:54 AM
Bintang: Tkpe. Tunggu nanti kita dekat, hari² saya masakkan utk awak. Eh?
20/08/19 12:55 AM
Bintang: Aha. Kdg rasa nak buka restoran. Hari² boleh masak. Hari² org boleh dtg makanan aku. Berbayar k. Igt aku masak utk org free free je ke? 🤣
20/08/19 12:57 AM
Bintang: Nak tahu tk? Saya suka bg org makanan. Sbb apa? Sbb bg makanan senang. Kalau bg hati saya, susah. Kaitannn 🤣🤣
20/08/19 12:58 AM
Bintang: Best lah bg org makanan. Sbb diorg nampak happy gila bila makan. Tk pepasal kau pun ikut kenyang. Walhal kau tk makan apa² lg tu 😂
20/08/19 01:03 AM
Bintang: Eh btw rajin pula you in sini kan dotdot?
20/08/19 01:03 AM
Bintang: Kt sini dh tkde org in sgt. Yg dok membebel pun saya je selalunya 😅
20/08/19 01:05 AM
Bintang: Dah tkde kawan². Yg ada hanya kawan
20/08/19 01:05 AM
Bintang: 😅😅😅
20/08/19 01:07 AM
Bintang: Saya ada 1 cerita ni sebelum blah. Ada sekali ni, budak² dok say bye bye kt saya
20/08/19 01:07 AM
Bintang: Tp saya krik krik je 🤣 saya tk say bye bye jg. Tp saya senyum jelah kt diorg
20/08/19 01:07 AM
Bintang: Nampak ke tk nampak betapa dinginnya aku? HAHAHAHAHA
20/08/19 01:08 AM
Bintang: Kalau nak suruh saya jaga budak², rasanya mmg gagal teruk 🤣
20/08/19 01:09 AM
Bintang: Okay jg kot kalau aku & budak² tu bersendirian. Tp kalau ada org lain, aku jd awkward 😅
20/08/19 01:09 AM
Bintang: Tetiba lah pula jd kejam kt budak². Budak² cakap bye pun aku tk layan 🤣
20/08/19 01:10 AM
Bintang: Budak² pun aku tk layan, apatah lg org tua. Hahahahahaha jahat 🤣🤣
20/08/19 01:11 AM
Bintang: Jenis malas layan org ke apa ntah 😅
20/08/19 01:11 AM
Bintang: Mungkin jenis suka hidup dlm dunia sendiri? Lel
20/08/19 01:14 AM
Bintang: Okay bye 😴 purr purr *tk nak kroh kroh. Nak tukar jd kucing. Dok purring 🤣 #merepek
21/08/19 01:23 PM
anon: :007
24/08/19 10:27 PM
anon: .