5 Jan 15, 17:31
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
27 Oct 13, 22:47
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 03:25
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
5 Oct 13, 16:29
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
25 Sep 13, 17:10
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 03:58
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
9 Sep 13, 03:48
Tempah Tshirt: i like~!
5 Sep 13, 01:03
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
1 Jun 13, 12:04
tempurung: suasah betul nak lepaskan tampuk kekuasaan ,meskipun tidak berhak untuk berada di situ lagi
20 Apr 13, 13:50
meluat: aku tak perlukam kamu.......
20 Apr 13, 13:50
meluat: pergi mampus lah ismail kijo pergi jahahanam........
25 Mar 13, 17:35
percuma beb: iklan percuma...zalora pun iklan disini .. pergghh power
25 Feb 13, 08:57
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
21 Feb 13, 21:41
apek78: :)
20 Feb 13, 19:26
Rezaa: nak bookmark la page ni!
19 Feb 13, 10:58
sariena: ;p~
18 Feb 13, 02:53
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
18 Feb 13, 02:47
sadiq_segaraga: gud stuff.
16 Feb 13, 10:33
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
16 Feb 13, 10:33
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
[older messages]