28 Dec 16, 09:19
aduhai: Produk Ikhwan join iklan percuma.
8 Dec 16, 12:55
aduhai: Minyak Kelapa Dara As-Syifa' just join iklan PERCUMA
8 Dec 16, 12:48
aduhai: SAFI Pencuci Wajah dah pun join iklan PERCUMA
8 Dec 16, 11:40
aduhai: Cara tulis iklan: Tuliskan URL web produk anda dan nama syarikat atau ayat promosi produk anda.
7 Dec 16, 22:39
aduhai: Anda mungkin ada produk atau perkhidmatan yang ingin diiklankan. Kami menyediakan ruang iklan secara PERCUMA!. Hantarkan iklan anda secara bertulis kepada budakacamata@gmail.com
7 Dec 16, 19:52
aduhai: Bila lagi anda nak hantar iklan PERCUMA anda?
7 Dec 16, 18:23
aduhai: Hi apa khabar
12 Aug 15, 00:23
aduhai: Laman ini akan ditukar kepada laman iklan PERCUMA. Hantarkan iklan anda ke budakacamata@gmail.com
10 Aug 15, 22:52
aduhai: Semua lagu dilaman ini telah pun dibuang berkaitan tindakan undang-undang oleh pemilik rekacipta. Harap maklum dan.maaf.
6 Mar 15, 16:08
LyaSmith: ... this is the application for Android TV series I have told u about it http://x.co/7tDTp
8 Jan 15, 12:37
ThomasK: like like like :D http://x.co/69snj
22 Dec 13, 17:26
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
19 Oct 13, 12:56
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
19 Oct 13, 01:13
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
13 Oct 13, 00:55
MarkBK: - Yes, this is what u need... http://goo.gl/MlggFL
10 Sep 13, 02:08
Tempah Tshirt: i like~!
28 Aug 13, 23:49
TomBing: - Few cents every day with http://goo.gl/aeEjo brings me around 10$ each month.
27 Aug 13, 20:08
ThomasK: - This will do it - http://tinyurl.com/335kwj9
23 Mar 13, 19:21
azo: sedapnyaa industan kat sini
22 Feb 13, 09:49
Ellysha25: it's me again
21 Feb 13, 22:02
mustika: good info. Nak share.
19 Feb 13, 21:45
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
19 Feb 13, 04:46
sadiq_segaraga: gud stuff.
5 Feb 13, 22:53
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Dec 12, 23:25
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
15 Dec 12, 11:31
yakesh: hi there
5 Dec 12, 13:52
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
5 Nov 12, 09:18
aminah: Salam Perkenalan. :-)
13 Oct 12, 19:07
ara: askum...
10 Oct 12, 12:27
An-Nur: Mohon bantu kami dengan doanya..
7 Oct 12, 05:23
Eddie: thanks for sharing.
3 Oct 12, 23:46
QIQI: ell0w
3 Oct 12, 15:54
ggg: hi
16 Sep 12, 11:42
Direktori Perniagaan: Ayuh daftarkan perniagaan anda PERCUMA di Direktori Perniagaan kami untuk menambah pelanggan anda.
14 Sep 12, 11:05
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
13 Sep 12, 10:48
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
12 Sep 12, 15:08
Penapis Air Halal: Tengah buat servey sistem penapis air mana satu yang terbaik untuk rumah anda?
6 Sep 12, 10:04
ghazali: slmt hari raya buat semua yg online danyg mengenali dan slmt merdeka yg ke 55x
20 Aug 12, 17:45
zizanaziz: di sni zizan aziz mngucapkan slamat ary raya buat smua umat islam...
2 Aug 12, 21:22
joe: hai kwn
1 Jul 12, 21:47
Skygurlz: Jemput datang Ping artikel awak di laman saya.. Baru dilancarkan..
14 Jun 12, 13:04
Free Ebook: Get Free Illustrator CS5 Ebook here. Get it now before late :-)
12 Jun 12, 15:48
Fb Ku: Fb Kna Block? Xder msalah
29 May 12, 13:01
miss ajumma: hello
9 May 12, 23:08
aduhai: Time kasih Gapena
29 Apr 12, 13:17
Leena: Anda mengalami Eczema, kulit gatal, berisisik, berkeruping, menebal, garu sampai luka-luka berdarah? dah cuba krim steroid, injection dan segala-galanya? Dapatkan supplemen semulajadi yang dijamin halal, berkesan, dan selamat
24 Apr 12, 23:20
Gapena: Assalammualaikum Sesaper yg tuan punyer blog nih. aiyer rase insap lak dengor lagu nih weihh..Tahniah karne buat aiyer nak bookmark laman tuan umoh nih...
15 Apr 12, 10:10
aduhai: Terima kasih Ros..datanglah lagi
10 Apr 12, 03:33
Ros: Pertama Lawat Sini. Banyak info di sini
3 Apr 12, 12:12
aduhai: Cuba search kat sini : http://beemp3.com/index.php?q=jiwang+net
28 Mar 12, 23:57
ed: Where to get lagu melayu 80,90an mcm blackrose n dinamik?
28 Mar 12, 00:32
aduhai: You can get Westlife MP3 from here http://westlife.freedownloadmp3.net/
25 Mar 12, 02:51
namewestlife: I want westlife mp3 music
18 Mar 12, 01:13
hom: r u there nikki
17 Mar 12, 12:43
aduhai: follow me at twitter @amboimak
2 Feb 12, 13:31
Nikki: supplemen utk ibu menyusu, sering letih, susu merudum & stress - dari 10 oz ke 19 oz elaila.blogspot.com
15 Dec 11, 20:19
asif: yes
11 Dec 11, 11:52
aiza: hello
24 Nov 11, 18:27
English songs: Excellent information., your site gives the best and the most interesting information. This is just the kind of information that i had been looking for.., I'll go ahead and bookmark your site to return to the future.. THANKYOU Regards: <a href="http://englishsongslatest.blogspot.com/" rel="dofollow"><b>English Songs Latest</b></a>
13 Nov 11, 16:14
eykin: hey smua...
5 Nov 11, 14:13
mOBILEwAP: Full Malaysia mp3 For mobile , visit us
30 Oct 11, 23:56
abdeu: slt
11 Oct 11, 01:49
ari: akum semua
1 Oct 11, 21:14
Jojok Soebijantjono: Blogwaking... visit bck Ok
29 Sep 11, 23:02
JseN: hai dear
25 Sep 11, 17:58
admin: http://tour-travelkorea.blogspot.com/
23 Sep 11, 21:52
nisanur: merhaba
21 Sep 11, 00:31
noryuhana: selamat hari raya kepada semua yang mengenali diri ini.
17 Sep 11, 11:42
Nilanthi: hi.. all
13 Sep 11, 00:10
ruki: selamat berada di bulan SYAWAL..merdeka54x
1 Sep 11, 13:23
NBB: blogwalking
1 Sep 11, 12:54
eben3d: have a nice day
30 Aug 11, 15:25
flick: hello
29 Aug 11, 22:39
sjn MYBI Gemas Baru Segam: Buat Bak dan mak - Ismail b Johari dan Zaleha bt Ahmad selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. dari ucop dan keluarga serta cucu ciicit,
29 Aug 11, 22:36
sjn MYBI: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT SELURUH DUNIA
28 Aug 11, 16:33
yana: sing the joy
28 Aug 11, 13:35
eyra: hai malek
28 Aug 11, 13:24
Elliyas: Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin
28 Aug 11, 11:03
paktam.: selamat meyambut ari medeka n selamat ari raya pada semua......
28 Aug 11, 08:49
toshi: hai
[older messages]