6 May 17, 08:59
Azim: SF ILMi tempohari mantap!! 👍👍👍 lirik jelas, lagu best dan suara penuh dewan.. good luck utk ksaan
14 Apr 17, 12:59
Haifa Ulwan: SF yang dinantikan...good luck SF...mmuah
20 Feb 17, 08:01
Aini Aina: cant wait for sf 2017..tazabar nak tgk..go SF
11 Jan 17, 11:16
Haida: SF dari dulu dan selamanya..masih btahan dan sentiasa up to date..paling bagus trademark SF terbaik
21 Nov 16, 09:00
ismail fan: urmm..nak insta yg main darbuka tu..
21 Nov 16, 08:57
abg ray fan: abg 211 ni hebat lah..nak jumpa boleh tak..nak mintak autograf
2 Sep 16, 12:43
Soutul Faizin: Terima kasih kpd semua yang berkunjung nke laman ini. Semoga kita sama2 mendapat manfaat darinya
2 Sep 16, 12:41
Ain Najwa: Macam kami sekolah biasa tiada jurulatih dan tidak tahu teknikal suara. Mungkin admin boleh usahakan
2 Sep 16, 12:40
Ain Najwa: Boleh tak admin kongsikan kaedah latihan suara.. kalau ada video sekali lagi best.
1 Sep 16, 14:21
SF fc: SF Terbaik
28 Aug 16, 14:05
Haifa Awfa: Saya suka lagu2 dan persembahan SF...ada idea yang saya kene kaji...lagu2 mantap dan best.. osem!
27 Aug 16, 10:36
Laili Nahar: Kagum perjalanan nasyid SF... sentiasa berkembang dan menungkat lebih menarik. Tahniah SF
27 Aug 16, 03:08
Hairul Anuar: Tahniah SF...korunk best & sentiasa dinantikan.. good luck
22 Aug 16, 23:46
Syuhaida: Aslm..tahniah SF..dari peminat setia yang sentiasa menanti lagu2 dari SF..chaiiyokk
22 Aug 16, 11:05
Halim Syafiq: Biar apapun resultnya.. saya sentiasa menantikan idea yg terbaru dari SF.. anda sentiasa ada tarikan
19 Aug 16, 16:57
Maisarah: Mabruk SF... puashati dapat tgk live..syukran sbb sudi bergambar... SF terbaik
19 Aug 16, 13:00
Wana: Yuhuu...SF best...semua lagu dan persembahan korang wana suka...tahniah sf...lagu2 korang ada aura
16 Aug 16, 14:16
Janna23: SF walau dimana jua, menang atau kalah, karya anda dinantikan..esp part suara.. originaliti best
15 Aug 16, 13:12
NurJazzlee: Tahniah SF... persembahan & lagu korang best... insyaallah ada rezeki lain menanti... go SF go
15 Aug 16, 10:34
Design cool...: berminat dengan kumpulan SF ni..semoga suatu hari nanti kita dapat berkerjasama..
[older messages]