22 Nov 17, 11:23
alin alinnaa alinatasha: mami doakan SF maju jaya......ada nampak mami senyum??? mami xnak shima senyum!!!
31 Oct 17, 14:08
Syamim: Tahniah SF... Johan Gema Kotem yang menarik
26 Oct 17, 01:28
Muadz: Syabas SF... sentiasa memukau
25 Oct 17, 11:03
Leeza: congrats sf juara Gema Kontem! best!
29 Sep 17, 01:15
Soutulfaizin: @Ukasyah syukrann
6 Jun 17, 13:53
Ukasyah: Semoga terus maju SF !.
5 Jun 17, 13:50
soutulfaizin: Syukran buat semua yang memberi sokongan dan perhatian.... tqvm again
5 Jun 17, 10:17
Reezqi: Tahniah SF... sentiasa mengikuti perkembangan sf.. good luck MIISMAM
3 Jun 17, 03:05
Shiha: SF sentiasa dinantikan kemunculannya... sentiasa punyai kelainan dan unik...congratulation boys
6 May 17, 09:59
Azim: SF ILMi tempohari mantap!! 👍👍👍 lirik jelas, lagu best dan suara penuh dewan.. good luck utk ksaan
14 Apr 17, 13:59
Haifa Ulwan: SF yang dinantikan...good luck SF...mmuah
20 Feb 17, 09:01
Aini Aina: cant wait for sf 2017..tazabar nak tgk..go SF
11 Jan 17, 12:16
Haida: SF dari dulu dan selamanya..masih btahan dan sentiasa up to date..paling bagus trademark SF terbaik
21 Nov 16, 10:00
ismail fan: urmm..nak insta yg main darbuka tu..
21 Nov 16, 09:57
abg ray fan: abg 211 ni hebat lah..nak jumpa boleh tak..nak mintak autograf
2 Sep 16, 13:43
Soutul Faizin: Terima kasih kpd semua yang berkunjung nke laman ini. Semoga kita sama2 mendapat manfaat darinya
2 Sep 16, 13:41
Ain Najwa: Macam kami sekolah biasa tiada jurulatih dan tidak tahu teknikal suara. Mungkin admin boleh usahakan
2 Sep 16, 13:40
Ain Najwa: Boleh tak admin kongsikan kaedah latihan suara.. kalau ada video sekali lagi best.
1 Sep 16, 15:21
SF fc: SF Terbaik
28 Aug 16, 15:05
Haifa Awfa: Saya suka lagu2 dan persembahan SF...ada idea yang saya kene kaji...lagu2 mantap dan best.. osem!
[older messages]