2 Jan 08, 07:43
Alfa@Balikpapan: Sudah dicoba, pedas juga ye... tapi okelah. :P
31 Dec 07, 15:12
dina to alfa: coba...jangan tak dicoba.
31 Dec 07, 08:49
Alfa@Balikpapan: Masakan laksa? Wah, boleh dicoba nih... :D
31 Dec 07, 08:48
Alfa@Balikpapan: Maunya sih lanjut ke KL, tapi wang dah menipis.. jika bisa pun mungkin hanya bisa utk beli tiket kapal, tak cukup utk menginap di hotel. :confused:
30 Dec 07, 11:11
dina to alfa: sihat aja. Wah! kamu di Miri? Sudah dekat banget sama Semenanjung. Kapan kamu akan ke semenanjung? jika ke miri sarawak, kamu harus mencoba masakan laksa sarawak. khabarnya...enak.
30 Dec 07, 07:30
Alfa@Balikpapan: Askum kak, bgm kabar? Saya saat ini ada di Miri, sedang memperkenalkan linux kepada teman2 saya disini. Miri adalah kota kedua setelah Tawau, yang saya singgahi saat ini.
27 Dec 07, 19:09
dina to ain: tkasih ain.... ( anda mgingatkan saya pada kak ain saya )
26 Dec 07, 20:48
Ain: Amat menarik karia anda. pesannan anda sangat bermakna. semoga anda akan sambung member peransang yang lebih bermakan.
24 Dec 07, 11:29
dina to nor ash burn: dlm proses. tgu ya. tq nor dtg sini. tapi, nor boleh baca 18 bab free e-novel dina. selamat membaca.
23 Dec 07, 10:49
nor ash burn: salam dina.. ada nvl baru tak?
21 Dec 07, 11:06
dina to amir: salam aidil adha juga buat amir.Tkasih.
20 Dec 07, 00:44
Amir Husaini: Assalamualaikum, maaf kerana lama menyepi. Salam Aidiladha dari saya dan keluarga. :)
16 Dec 07, 09:46
dina to dieda: baguihlah dieda, baik utk ksihatn..novel baru?..he..he cuba click Seteguh Kasih Aina Najihah... selain tu, tgh nak mula novel ke 4. Ok. Luv..kak dina.
16 Dec 07, 09:46
dina to dieda: baguihlah dieda, baik utk ksihatn..novel baru?..he..he cuba click Seteguh Kasih Aina Najihah... selain tu, tgh nak mula novel ke 4. Ok. Luv..kak dina.
16 Dec 07, 00:28
deida: hai kak.. eheh time kasih sbb sudi dtg blog sy.. ehehe sy ni mmg suke aktibiti.. xleh duk sesaja.. nnti bosan :D ada wat novel baru x? :D
5 Dec 07, 22:11
Alfa@Balikpapan: yup, betul kak... saya baca ainanajihah. Kebetulan semasa dulu saya juga pernah tinggal di panti asuhan. Jadi teringat masa lalu disana. :tired:
5 Dec 07, 11:22
dina to alfa: w'salam alfa. terima kaseh karena doakan kak dina. alfa ada baca karya kak dina ya?
4 Dec 07, 19:37
Alfa@Balikpapan: Salam kenal mbak dina, semoga sukses terus dalam berkarya.
1 Dec 07, 12:55
dina najat to faizal: w'salam. selamat bkenalan faizal. t.kasih sudi singgah. awak tulis psk kmasyaraktan ke? satu genre pnulisan yg saya suka! :)
30 Nov 07, 15:57
faizal dzasrik: askum buat dina, saya faizal dzasrik. Penulis komedi dan sosial kemasyarakatan. Salam ziarah dan salam perkenalan. dina dan semua dijemput singgah ke blog saya. Ceria selalu!
[older messages]