13 Jun 13, 04:55
Download Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
6 Jun 13, 03:34
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
2 Jun 13, 20:20
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
22 Apr 13, 07:00
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
23 Apr 11, 21:01
wanki: salam.singgah le http://mediazonedownload.blogspot.com/
22 Jan 11, 16:51
azie: lama x tulis kat bog??senyap jee.. :)
13 Dec 10, 20:15
mary: hai
23 Apr 10, 14:11
j: lamanya tak blog
7 Sep 09, 17:17
ika: izwanpilus
26 Jul 09, 13:53
amalinashalan(ngee ann): salam, ya akhi. :) i love the photo of kaabah in your latest entry. :)
10 Jun 09, 22:24
Iki: Hello Wan! I'm reading your blog even as you are tutoring little Fishball! All the best!
8 Jun 09, 04:37
Munirah: wawan~ your log is probably the most religious blog i've ever visited. haha! keep up the good work! :)
21 May 09, 10:32
kenneth: just dropping by to say hi!!:)
24 Apr 09, 21:04
Salehan: ahlan wasahlan ila madinatunnabi! :D
23 Apr 09, 23:12
fana: alhamdulillah. have a safe journey ye. dan doa-doakanlah orang di sini apabila di sana. :)
16 Apr 09, 14:06
Izwan: <fitria> ok noted.. yalah shld meet up, the malay 'a' gathering. <wirawan> ok aku dah update! <kenny> hey ya, shall meet up with u again and have another long chat, enjoyed the movie
16 Apr 09, 14:05
Izwan: <fana> Alhamdulillah, tulah sebelum gi uni, nak bekalkan diri ni dengan secukup2nya pengetahuan, amin, Izwan doakan. oh dah jadi geng, hehehe
25 Mar 09, 00:47
kenny: busy boy???
14 Mar 09, 11:16
wirawan: wan,link aku tu lama nye..aku da tukar
8 Mar 09, 12:43
fitria: boo! i've changed address btw! and hope u're doing fine. shouild meet to catch up one day!
[older messages]