13 Jun 13, 09:26
Download Albums: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
11 Jun 13, 23:26
kodinz: Aktiviti melawat blog untuk hari ini. :)
9 Jun 13, 11:15
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
6 Jun 13, 01:56
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
14 May 13, 22:57
bmw: mambeli
24 Apr 13, 08:06
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
12 Apr 13, 18:29
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
10 Apr 13, 11:07
fauziah latif: yalah site bagus.
2 Dec 12, 01:16
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
18 Nov 12, 14:02
shahrul: nak jual proton gen2 1.3 2007 warna merah RM25000
1 Nov 12, 01:17
asimo: Salam Perkenalan. :-)
26 Oct 12, 21:55
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
10 Oct 12, 17:22
am: mcm mana nk baca tu? x nmpk apa2 warna putih tu
4 Oct 12, 11:27
ana: sy nak'
4 Oct 12, 11:27
ana: sdskdsk
4 Oct 12, 11:27
ana: hyee
13 Sep 12, 18:42
mira: jom pakat serbu trak hijau :-)
11 Sep 12, 22:56
Sasy: Jimatkan kertas dengan Astro eBilling... peluang menangi Ipad :-)
6 Sep 12, 08:24
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
1 Sep 12, 19:42
azmi: nak cri proton savvy
[older messages]