11 Nov 13, 05:17
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 09:54
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Jun 13, 08:33
Download Albums: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
3 Nov 12, 09:28
hasrin: Salam Perkenalan. :-)
21 Oct 12, 05:00
azira: Will Alex and Chelsea, the only all-Malaysian pair, crack under pressure in the Apartment Style Edition? :-)
14 Sep 12, 05:48
sizukani: jom vote kek 1 malaysia :-)
19 Dec 11, 06:45
ALBUM DOWNLOADS: hey nice site! Visit www.ALBUMFIEND.com for the BEST music site online! Email to exchange links :)
19 Dec 11, 03:25
ALBUM DOWNLOADS: hey nice site! Visit www.ALBUMFIEND.com for the BEST music site online! Email to exchange links :)
16 Jan 11, 23:15
ALBUM DOWNLOADS: Wanna affiliate with the best music site online? www.ALBUMFIEND.com
9 Mar 09, 17:19
CoklatShortCakeTales: aslkm,hai,wonderful blog,erm nk ajak tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn kad jmptn blog sye ni yer,...bye
25 Jan 09, 13:36
Mawi: helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye
30 Dec 08, 00:15
Janda_Mawi: HELO,fuh nice story.nice blog..erm please visit my blog if u got free time(http://seluarkakiketat.blogspot.com)ok thanks n bye
12 Dec 08, 22:36
PampersPa@kaiBu@ng: :P aslkm..helo,nice blog ler..kalau boleh silalah ke blog saya ini di http://blogbaginda.blogspot.com ..ok dan jangan luper tolong linkkan kan yer blog ini,thnkas so much and bye..
29 Oct 08, 11:54
umar: aslkm..silalah ke blog ini http://mybittersweetfamilly.blogspot.com
14 Jul 08, 15:47
mamaranggie: salam strawberry..x sangka kan..hehehe...semoga persahabatan ni akan kekal..
24 Jun 08, 20:08
shoppingwithme: updated!!! come2..cute item to grabb!! hurry!!
20 Jun 08, 20:24
MyWardrobe: More items for sale and updates will be here.!!! visit at http://www.mywardrobe84.blogspot.com
8 May 08, 14:48
mummynuriel: Salam...Nice blog....
12 Mar 08, 23:16
Blajar CETAK TSHIRT: korang bleh buat tshirt sendiri pastu boleh jual! masok jugak duit poket!
2 Mar 08, 20:44
green apple: lama tak singgah sini..wuzzap???
[older messages]