24 Sep 14, 15:42
somoon: salam kunjungan ... senang berada di sini ... semoga suksess selalu
14 Jun 14, 02:27
rental mobil bandung: salam dari kami di bandung
16 Mar 14, 21:57
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
14 Mar 14, 09:05
Matrix15: Hack fac3b00k fr33 :o!!
11 Feb 14, 11:10
Dr. Cinta: Jangan bercinta kalau tak setia
27 Jan 14, 15:57
Syukri: Jangan putus asa dengan rezeki Allah..berusahalah!
27 Nov 13, 12:45
Pascal90: hack tools ;)!!
11 Nov 13, 01:05
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 10:32
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
24 Sep 13, 23:07
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Sep 13, 13:05
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
21 Jul 13, 16:14
Teeny: Great web friend :biggrin: !!
2 Jul 13, 06:54
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 14:33
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
12 Apr 13, 18:13
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
10 Apr 13, 10:41
juniani: Site berguna sgt utk trtma orang melyu. Kalau tk nk ktg
22 Feb 13, 13:41
Deelets: tersesat sampai ke sini
20 Feb 13, 00:34
KingJanggut: good artikel
18 Feb 13, 11:24
Rezaa: nak bookmark la page ni!
4 Feb 13, 12:48
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
[older messages]