2 Jul 13, 06:10
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 13:53
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
17 Jun 13, 10:31
TrafficG: Free Traffic Hits
17 Jun 13, 10:30
Krmv: great blog
19 May 13, 15:48
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
9 Jan 13, 21:21
Hbeauty: cool blog
21 Nov 12, 17:50
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
11 Nov 12, 21:44
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
10 Nov 12, 11:26
Ayu Raudah: haii..ziarah ke sini..jemputan untuk singgah ke site sy dialu-alukan :P
7 Nov 12, 00:16
Fatin Nabihah: saya jln2 tetiba jumpe site ni..best2..jemput singgah ye :)
31 Oct 12, 09:17
Baiduri: hi..jalan2 tghhari jap sini..lawat sy plak k? :D
31 Oct 12, 07:16
Liana Cun: helloo tuan tanah :)..wat ape tu? hehe.. :D
26 Oct 12, 22:08
Radziah: blogwalking sini lu seround..jemputlah lawat sy k ? :)
24 Oct 12, 21:07
Azura: ohohoho..blogwalking sinijap.?jemputlah singgah k? :)
24 Oct 12, 21:04
Bayu: blogwalking ^^..mari la lawat sy disini k? :D
6 Sep 12, 13:35
maisarah: ni belaja ke keje lagi ha?
5 Jul 12, 14:36
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 11:44
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
17 May 12, 21:33
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
17 May 12, 20:18
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
[older messages]