8 Mar 15, 03:15
Lily: Woo!$0 - $873 IN ONLY 6 DAYS!!! http://goo.gl/lr8lxk
21 Oct 14, 13:52
fatiah: Hello,I am a student from UMS.i am doing a peper on the traditional medicine of etnik kedayaan.Hope you can help me out with the following details asap
8 Jun 14, 09:44
Khairy: Cantik site ! Jemput ke site saya sebentar. .
8 Jun 14, 09:35
Achek: Assalam, nice blog. . Jemput singgah blog saya sebentar :)
9 Feb 14, 10:28
Kutipan Derma: Bagi pihak sekolah pondok An-Nur, mohon jasa dan sumbangan tuan puan semua untuk tampung kos penyelenggaraan sekolah.
13 Jan 14, 06:35
Hai Blogger: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
7 Nov 13, 20:17
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
19 Oct 13, 11:46
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
19 Oct 13, 00:24
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
13 Oct 13, 12:31
RuangPercuma: Ruang Iklan percuma untuk diisi di web kami. Iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang giat mempromosikan web secara besar-besaran..jemput beriklan ye!
4 Oct 13, 04:17
Miss Jenny: Nice adverts you have.. :) come hit back..
24 Sep 13, 09:24
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
9 Sep 13, 09:17
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
6 Aug 13, 07:00
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
6 Jun 13, 09:53
Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
6 Jun 13, 02:30
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
2 Jun 13, 18:16
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
27 May 13, 20:36
Lina: Assalam.
27 May 13, 20:36
Lina: Assalamu'alaikum
27 May 13, 20:35
Lina: Assalamu'alaikum...tuan umah. Adeh, tiba2 ku temasuk kemae. Tekajut ku jmpa blog kedayan ni..mcm paning2 ku mbaca hehe. Tp batah sdh nda update pisinnya. Sayang jua tu. Teruskan update tuan.
[older messages]