28 Mar 14, 12:11
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
16 Mar 14, 23:30
Syafiqah: Hi, blog awak sangat cantik. Jom singah blog saya.
29 Oct 13, 00:49
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
18 Oct 13, 15:43
Hana Chaca: Hi, Nice blog,.. :) Visit me back if u dont mind..
13 Oct 13, 22:23
percuma: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
8 Oct 13, 15:21
iklanpercuma: ruang pengiklanan percuma untuk dicuba..jemput beriklan ye!
6 Oct 13, 20:34
promosi: jemput beriklan secara percuma di webkami. kami sedang giat mempromosi web kami dan iklan anda pasti mendapat ramai pengunjung..tq.
6 Oct 13, 07:22
Miss Jenny: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
3 Oct 13, 13:39
kak ton: amboi dah la comei..wangi pulak tu..
3 Oct 13, 01:14
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
29 Sep 13, 10:29
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 20:38
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
9 Sep 13, 10:31
marketingpower: dapatkan software marketing gempak secara percuma...disini..siapa cepat dia dpt..
5 Sep 13, 07:13
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
4 Sep 13, 18:04
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
14 Jul 13, 12:39
putera izman: selamat berpuasa sy dtg lagi untuk jemput join segmen
12 Jul 13, 11:28
Abg Superman: Rahsia Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
1 Jul 13, 12:18
Siti Nurhasnita: (Lelaki: Besar Panjang Kuat Wangi) & (Wanita: Cantik Putih Gebu Mantap Wangi)
9 Jun 13, 00:22
putera izman: blog yg menarik jemput singgah ke blog sy
2 Jun 13, 09:04
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
[older messages]