24 Sep 13, 14:34
Tempah Tshirt: i like~!
10 Sep 13, 00:42
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
29 Jun 13, 23:43
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
22 Jun 13, 09:57
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
22 Feb 13, 07:42
sadiq_segaraga: gud stuff.
21 Feb 13, 05:47
Rezaa: nak bookmark la page ni!
19 Feb 13, 19:44
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
18 Feb 13, 13:06
desparadoKL: nice info.
5 Feb 13, 00:00
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Jan 13, 02:32
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 20:09
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
16 Dec 12, 03:27
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
5 Dec 12, 04:06
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
6 Nov 12, 13:25
Portal Rumah Sewa: Masih tercari-cari rumah sewa yang berdekatan dengan tempat kerja anda?
8 Sep 09, 02:46
free fingers: klu ok go to my chat room and say ok... TQ
8 Sep 09, 02:45
free fingers: bro joe, jom xchange link ngan music blog aku (http://lirik-video.blogspot.com)
30 Jun 09, 22:25
Alief: *izwan
30 Jun 09, 22:25
Alief: lagu drama *Kecuali Cintamu* tu tak ade ke...izwa pilus yg. nyanyi...astro prima anak wayang....
13 Feb 09, 11:00
Misi: Hi nice blog.harap2 kunjungi blog saya. :)
21 Oct 08, 22:21
Joe 2 liza: ok liza...let exchange
[older messages]