29 Oct 13, 07:56
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
29 Jun 13, 21:26
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
25 May 13, 18:33
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
16 Jan 13, 01:41
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
13 Jan 13, 18:14
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
21 May 12, 12:19
Adam: menjenguk. i follow :)
8 Mar 10, 09:08
Siti Jazlina: Wang saku dengan menaip data pengiklanan Internet. Untuk maklumat lanjut, klik sini http://onlinejobsolutionltd.spruz.com :lol: :lol:
13 Apr 09, 21:52
haniazrina83: sila emailkan alamat or email address kat gmail aku. nak hantar kad kawin
2 Dec 08, 12:19
Q: lica - lica licat licacat...=P
2 Dec 08, 12:19
Q: panadol - later ak wat tag tu
28 Nov 08, 14:58
lica: capikah...kah kah kah!!
12 Nov 08, 16:19
PanAdoL7e: anda d tag
10 Nov 08, 07:36
Q: ehehe..lek ar bro..ak tgh wat aya nih..:D
9 Nov 08, 19:20
ad3ck: ku sampai da naik bosan tgk entri bosan ko tuh ahahaha.
6 Nov 08, 12:05
Q: bagi ak masa, later ak citer..ehehehe..tungguuu
23 Oct 08, 13:58
PanAdoL7e: crita laa pasal kerja baru... eheheheh... gaji brapa?
23 Oct 08, 12:55
Q: ak pun tak tahu nak update pe..cam banyak menda nak citer, tapi tak sempat nak karang
22 Oct 08, 14:02
PanAdoL7e: elllooooo... mana tuan rumah nih?
16 Oct 08, 09:20
haniazrina83: pass-pass la kat member2 yg nak tgk eks..bye!
16 Oct 08, 09:20
haniazrina83: klik ini utk sldieshow yg sepatutnya aku letak dlm frenster aku
[older messages]