31 May 13, 16:34
Free Album Download: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
15 May 13, 17:02
Product Samples: heyy, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
28 Oct 12, 16:18
haz: Salam Perkenalan. :-)
13 Oct 12, 19:18
asina: Smartphone serendah RM56 sebulan :-)
12 Sep 12, 18:35
sisas: berbual lebih lama bersama tersayang dengan maxis :-)
5 Sep 12, 22:37
boboi: RedFM is Back !! :-)
3 Sep 12, 05:18
Nimala: Hi awak :-), kunjungi sekejap blog awak :-)
27 Aug 12, 21:49
Aira: Hai awk :-) .. Ada sedikit tips bina laman web untuk awak :-)
17 Aug 12, 22:10
Anisa: Selamat Hari Raya :-)
17 Aug 12, 12:40
sina: Jom beramal sempena ramadan
17 Aug 12, 04:48
Ika: Wahh cantiknya blog awak, jom tengok saya punya lak :-)
16 Aug 12, 09:50
Siha: Nak mintak cadangan gambar merdeka tahun ini boleh?
15 Aug 12, 20:19
Aini: Hehe sapa sangka proton ley kuarkan lagu raya
14 Aug 12, 20:56
Liana: Wahh tak sangka, proton pun der lagu raya :-)
2 Aug 12, 21:27
Elly: Hai, cantik la blog awak, jom lihat blog saya pula
3 Jul 12, 11:14
Fb Ku: Fb Kna Block? Xder msalah
2 Jul 12, 23:26
FreeJoomla: Dapatkan panduan joomla 2.5 percuma. Download Disini sekarang.
28 May 12, 20:21
Designer: Minat Design? Nak tips? jom like page nie .. :-)
17 Apr 12, 21:52
Cynta Ati: Wow Terbaik Giler
11 Apr 12, 20:48
Free Traffik: Easy traffik from RX7 :-)
[older messages]