17 Apr 10, 15:19
tauke: salam; kepada yang berminat untuk mendapatkan dvd dgn gunolinux sila hubungi emix101@gmail.com
2 Apr 10, 00:29
Hairol Anuae: Saya nak beli DVD Sabily i386 dan DVD Slackware 13 64 bit.
19 Feb 10, 11:57
tauke: begitu lama dah tak update blog nih; aku bz sangat dan keletihan...huhu
15 Jan 10, 15:25
tauke: saya tidak sempat men"update" blog saya ini
15 Jan 10, 15:24
tauke: sikalang banyak bz...dgn kerja dan famili
18 Dis 09, 23:30
tauke: terdapat ramai lagi guru linux yang hebat2...terima kasih sudi menatap dan membaca blog ini...
18 Dis 09, 23:29
tauke: wassalaam, habaq baik, saya cuma berkongsi apa yang saya tahu, di luar sana terdapat ramai lagi guru
14 Dis 09, 10:30
Said Tokio: Assalammualaikum , apa habag , terima kasih banyak-banyak kerana berkongsi ilmu ...terima kasih .
8 Dis 09, 19:11
tauke: kepada anuar, sabily GAZA masih dalam Alpha version. yang mana satu anda mahukan?Sabily 9.04 @ 9.10?
8 Dis 09, 19:08
tauke: Saya masih tidak sempat nak perbaiki masalah comment pada pos. harap maklum
8 Dis 09, 19:06
tauke: Perhatian!email saya tidak pernah berubah; berhati-hati!
8 Dis 09, 19:03
tauke: @ tinggalkan email anda di cbox ini; saya akan hubungi anda.
8 Dis 09, 19:01
tauke: sila email kepada saya: emix101@gmail.com; sekiranya berminat nak dapatkan DVD media linux
8 Dis 09, 11:25
anuar: bos,kawe nak beli dvd sabily ni..plz hubungi saya dengn memberika no akaun anda
28 Nov 09, 18:06
ramzi: namakuzi@yahoo.com.my
27 Nov 09, 22:06
ramzi: tolong hubungi ,janganlupa
27 Nov 09, 22:06
ramzi: saya pun xboleh pos
27 Nov 09, 22:05
ramzi: tolong hubungi saya plzzzz0175608600
27 Nov 09, 21:48
ramzi: saudara,saya nak beli dvd sabily tu.saya pakai acer one netbook.mcmana nak hubungianda?no phhone ada
7 Sep 09, 09:28
tauke: username:pembeli;status:contacted
[mesej lama]