2 Jul 13, 05:23
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:35
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
14 May 13, 23:58
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
12 Apr 13, 18:08
Situ Nurhaliza: Ya lah. Kat kata pening, tak gi lah. Tapi site bagus.
11 Nov 12, 21:07
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:11
ary: Salam Perkenalan. :-)
14 Oct 12, 13:37
hawa: Jom guna app ini untuk uji kesihatan anda :-)
12 Sep 12, 04:35
Nimarlasamsu: Lose the paper, win an Ipad.. Only For Astro User :-)
6 Sep 12, 13:01
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
5 Jul 12, 13:40
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 10:33
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
26 May 12, 00:39
Adam: tinggal jejak. kalau ada masa datangla melawat.
17 May 12, 00:15
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
16 May 12, 21:44
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
23 Mar 10, 13:33
solehah: you got an award! visit my blog for the award
11 Sep 09, 15:41
Mama: Salam ziarah...just blogwalking. jumpa karamel..nanti try ;-)
27 Aug 09, 13:52
nurulatiqah: nurulatiqah to linda : inshaAllah kalau ada resepi best sy email kat linda.linda cubalah buat puding roti karamel tu.senang je.inshaAllah jadi.
26 Aug 09, 16:31
linda: sye suke mkn puding tp xpenah wt sndri
26 Aug 09, 16:30
linda: nnti anta resepi y best2 kt mail linda aek..anta kt linda0506@live.com
27 May 09, 15:30
anie_kamal: u ada dtg my blogspot. fazzliniecentre.blogspot.com.... tny tentang email address i kan... ni address i. anie_kamal@yahoo.com
[older messages]