21 Jan 14, 19:38
ieyda: nk thu psal konsep pemakaian doktrin pengasingan kuasa di malaysia...helppppppp.....
25 Dec 13, 03:33
Cop Tshirt: salam ziarah..
24 Sep 13, 08:05
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 07:56
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
4 Jun 13, 06:14
Download Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
2 Jun 13, 18:00
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
12 Apr 13, 17:05
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
17 Mar 13, 06:20
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
24 Feb 13, 23:50
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
22 Feb 13, 01:47
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
20 Feb 13, 23:33
mustika: good info. Nak share.
19 Feb 13, 15:02
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
18 Feb 13, 06:52
desparadoKL: nice info.
4 Feb 13, 08:13
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
22 Jan 13, 03:49
suhana osman: hana datang buat huru hara leh :D
5 Jan 13, 09:19
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
25 Dec 12, 20:29
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
16 Dec 12, 01:02
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
11 Dec 12, 05:22
miss karen: haii tuan blog :) apa khabar :)
4 Dec 12, 22:16
Agent Kereta: Kami baru membangunkan portal khusus untuk carian kereta sewa. Iklankanlah kereta sewa anda di sini.
[older messages]