2 Jun 16, 15:58
syue'syuehada love: assalamualaikum semua cikgu...apa khabar cikgu.sihat
17 Sep 14, 14:01
zam: siapa tak update blog ni ..nak habih 2014
9 Nov 13, 15:38
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 13:18
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
30 Jul 13, 13:03
mdnoorali: dapat sekiranya guru yang mengajar pada tahun 1979 hingga 1985 yang mengahar dan yang diajar di sk kuak hulu menghubungi saya di facebook saya, bukan apa kenang kembali semasa mengajar disana.
29 Jun 13, 23:04
abg superman: pc utk orang xde budget :)
11 Jun 13, 06:25
Free Album Download: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
7 Jun 13, 12:46
noorita: assalammualaikum, akak GB, wah..wah..wah..klu dekat dgn kodiang i nak tukar p skkh...apa pun tahniah n terus maju skkh..emm :cool:
7 Jun 13, 12:40
noorita: tahniah cikgu fazilah , akhirnya ..dapat juga pakai jubah , hood n mortar board.. :heart:
17 May 13, 09:45
KFC: :) :heart: :cool: :) :quizzical: :biggrin:
16 May 13, 16:01
aiman mustaqim: SELAMAT HARI GURU :heart: :cool: :)
16 May 13, 15:59
aiman mustaqim: PINA DARJAH 6 GEMUK NI AIMAN MUSTAQIM . YANG CIKGU KATA KFC TU LA.
16 May 13, 15:55
aiman mustaqim: I :heart: KUAK HULU
16 May 13, 15:51
aiman mustaqim: salam budak kuak
16 May 13, 15:31
aiman mustaqim: NI BUDAK KUAK
16 May 13, 15:24
aiman mustaqim: ni aiman budak kuak
17 Apr 13, 17:18
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
17 Apr 13, 14:50
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
23 Feb 13, 02:32
herpina: please come to my blog and read my latest post!
22 Feb 13, 18:32
anak Jati Kuak Hulu: SKKH. Di sini mula aku memulakan langkah. Banyak kenangan tercipta di sini.
[older messages]