28 Nov 12, 16:05
dress: suka pakai dress??jom singgah cni
2 Oct 10, 14:02
deda: custom tee, label, kolkad, poster...
27 Apr 10, 16:47
iqa: salam, jenjalan tambah kawan
9 Mar 10, 09:50
farhana: http://nfarhana88.rahsiahypro.com/
9 Mar 10, 09:50
farhana: http://nfarhana88.rahsiahypro.com/
9 Mar 10, 09:50
farhana: http://nfarhana88.rahsiahypro.com/
9 Mar 10, 09:50
farhana: http://nfarhana88.rahsiahypro.com/
26 Jan 10, 10:38
alina: coach patchwork tu xde lg eh..?
8 Jan 10, 21:37
QIstina: Jom singgah di SULAM QISTINA....insyaAllah ada yang berkenan....kain nak buat hantaran + majllis2 istimewa pun ado...
29 Dec 09, 06:42
abzan: salam....sy nk tnya akak bonia brown tu ade lg x?jika ade tlg email kat sy@jk ade stok br blh lah akak bgtahu kat sy yer....manelah tahu kot ade yg berkenan di hati saya...tq.
21 Dec 09, 19:20
Qistina: Jemput singgah ke Sulam Qistina...insyaAllah akan ada yg berkenan...kain sulam ++ ready made baju pun ada...
17 Dec 09, 18:16
myfamilybiz4u: jum jum singgah!!!rugi tak singgahhhh...expecially wanita`
7 Oct 09, 08:09
B'jue Corner: salam.limpas dulu.
28 Aug 09, 09:18
jajagurlz: syana pashmina tu takde lagi ke?
27 Aug 09, 13:51
shiela: salam ziarah
21 Aug 09, 22:20
Idya: Syana bila nak ada stok baru...jgn lupa bgtau Vie...coz Vie ada beberapa pesanan.
20 Aug 09, 11:34
CheekyBugs: Big sales on BabyGap, Ralph Lauren, Zara, Gymboree, Thomas, toys, cloth diapers and more. Visit us today!
13 Aug 09, 11:25
atie: beb...ade handbeg br bgtau..aku nak beli kasik Mak & MIL aku tuk prezen ari raya
9 Aug 09, 22:13
RakBaju: hai there! Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!
4 Aug 09, 17:14
kuin: salam ziarah
[older messages]