29 Oct 13, 07:48
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Oct 13, 11:11
fbclone: jadi tak aku klonkan fb? mai le tgk! register utk test drive ye!
6 Oct 13, 08:21
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
3 Oct 13, 13:35
kak ton: amboi dah la comei..wangi pulak tu..
28 Sep 13, 10:33
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 13:09
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 02:29
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
25 Sep 13, 21:46
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 21:35
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
24 Sep 13, 10:49
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
23 Sep 13, 15:00
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
9 Sep 13, 10:48
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
5 Sep 13, 01:23
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
6 Jun 13, 13:34
Album Downloads: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
6 Jun 13, 01:41
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
18 May 13, 06:59
Free Product Testing: hii, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
16 May 13, 20:50
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
24 Apr 13, 07:39
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
18 Apr 13, 20:25
zaki: saya nak dapatkan no telefon pondok remaja inabah terengganu.tlg sms saya 0139978504
10 Apr 13, 17:26
zarithiz: Akum. Saya nak share satu cerita pasal mencari keuntungan
[older messages]