18 Dec 13, 23:53
tegar: selamat menurun kan tol... bincang elok ahlul lembaga semua :)
18 Dec 13, 23:52
tegar: blog pun dah sunyi...
18 Dec 13, 23:51
tegar: heheh.dh ade jawatan kat perangsang... ok la tu tuan..
9 Oct 13, 23:59
emma: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
8 Oct 13, 16:28
iklanpercuma: ruang pengiklanan percuma untuk dicuba..jemput beriklan ye!
8 Jul 13, 17:33
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
7 Jul 13, 23:57
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
29 Jun 13, 20:29
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
20 May 13, 20:52
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
31 Mar 13, 11:43
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
19 Mar 13, 08:17
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
13 Mar 13, 17:39
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
28 Feb 13, 10:59
rahsia selesaikan hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
15 Feb 13, 13:03
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
27 Jan 13, 20:18
rahsiascrub: wanginyer rose body scrub ni, lepas pakai mesti wangi semerbak..utk yg dh berkahwin confirm suami lekat.. :) -service by-
23 Jan 13, 19:00
iklancbox: nak submit iklan seperti ini ? kami akan submit iklan anda ke 25,000 cbox (malaysia)
22 Jan 13, 01:29
petaminda: bantu anak anda cemerlang dalam sains dengan e-book peta minda sains
18 Dec 12, 13:22
lulur traditional: nak merasa badan wangi aroma (strawberry, rose, milk, avocado) ? boleh cuba produk lulur traditional kami. mesti anda nak
13 Nov 12, 00:09
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
21 Oct 12, 15:16
farimah: Bantu Ibu Aaron Menghadapi Kanser Serviks :-)
[older messages]