6 Jun 13, 00:51
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
20 May 13, 20:50
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
24 Apr 13, 06:59
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
27 Apr 12, 04:37
Leena: Anda mengalami Eczema, kulit gatal, berisisik, berkeruping, menebal, garu sampai luka-luka berdarah? dah cuba krim steroid, injection dan segala-galanya? Dapatkan supplemen semulajadi yang dijamin halal, berkesan, dan selamat
22 Mar 12, 22:33
Maria: supplemen HOT dikalangan Isteri, khas buat suami. Gembira bila pujian suami melambung tinggi
2 Feb 12, 11:16
Lily: Blog kesihatan terbaik , jom check ! elaila.blogspot.com/
16 Sep 09, 00:08
Yob pa @ Yob Pe: Nama y - Mustapha Abd Aziz sekarang menetap di Raub...sementara bapa y ada,kalau dh tiada blm tahu lagi...x berani janji
16 Sep 09, 00:03
Yob pa @ Yob Pe: Kalau ada rezki dan umur pnjg insyallah yob akan hazir semuga semua anak cucu tok T & W T akan mengenali yob. Mungkin ramai yg x kenal yob kerana x pernah jumpa. Sekarang yob dah pencen blh hazir
15 Sep 09, 23:57
Yob pa @ Yob Pe: Yob minta maaf kpd semua kerana yob sampai lambat dah petang majlis dah selesai, yob terus kerumah nyah ngah di tlk bakong
22 Jul 09, 11:52
epun: teman setuju cadangan angah tapi bile ek? ni dah dekat nak raye tak de pe2 pun dengor untuk next year nye program. angah kamu tag kaler ape
22 Jul 09, 11:41
epun: salam smue harapan teman next famaly day suruh Loi anak mak nyah turun orang lain pun sibuk gak niaga hee..hee..
21 Jul 09, 10:53
syuhadasyud: salam ziarah
1 Jul 09, 17:06
angah: saya cadang kan apa kata kalau kita buat lg hari keluarga ni dekat pantai ke, wat sperti pkemahan.. setiap ahi keluarga akn mngambil acara.. rasa nya baru meriah..
10 May 09, 22:04
abaharuddin: assalamualaikum... semoga silaturrahim kita berterusan. diharap kita wujudkan aktiviti2 atau program supaya kita lebih mengenali generasi2 ke-3, ke-4 dan yang akan datang seterusnya.
10 May 09, 22:00
abaharuddin: assalamualaikum..
3 May 09, 06:44
mira: saya generasi yang te hijaurakhir
18 Apr 09, 10:46
Azlan Aziz: moohon diberikan password supaya berita terkini berkenaan keluarga dapat dimuatkan dilaman ini. Harap mendapat perhatian
18 Apr 09, 10:44
Azlan Aziz: kpd pengendali blog :
2 Feb 09, 19:59
hamdan yaakub: saya nak join nanti
2 Feb 09, 19:49
hamdan yaakub: apa khabar kerabat tok tasin semua.Saya akan cuba utk menyertai hari keluarga akan datang, bagusnya program ni ye
[older messages]