11 Nov 13, 04:03
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 10:06
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 21:47
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
2 Nov 12, 23:05
hartini: Salam Perkenalan. :-)
13 Sep 12, 02:17
hiper: Selamat hari malaysia dari sime darby :-)
11 Sep 12, 16:26
astromari: Pemilik Astro, jangan lepaskan peluang ini.. :-)
14 Aug 09, 09:33
kirrule: halu................enibadi home.........
25 Jul 09, 02:15
azli: salam singah ke blog kami sila tingalkan komen http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
8 Jun 09, 11:19
jack: miz u guys
30 Apr 09, 12:10
iffun: rinduu lahh
6 Jan 09, 14:29
ajeet: selamat tinggal sengalan....................
5 Jan 09, 09:45
ezany: heyyyyyy..saper khai nie
31 Dec 08, 23:43
khai: skodeng jap kat cni.. heppy new year
30 Dec 08, 09:55
ezany: uol..
16 Dec 08, 14:40
jack: gitew ler statement lau da malas kn..choiiiiiiiii sgt
16 Dec 08, 08:31
apis: sowi xdpt nak nolong kemas sawang..i kan alergic ngan abuk..so kamek ada excuse..hahahahah
15 Dec 08, 14:15
jack: eleh ez u tu taw duk n mkn jer.. nyampah ler uols ni..he3
12 Dec 08, 14:41
EZANY: YERLA
12 Dec 08, 13:17
jack: hey...guyss pnt taw aku kmas swang2 ni korunk xnk tolong pun huhu neway check it out our pic on the 2nd gathering..tk cre
5 Dec 08, 09:41
iffun: da lama tak tgk blog....huhuhuuhh..da bersawang da ni haa..jack..jom kemas sawang
[older messages]