25 Jun 14, 17:51
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
23 Jun 14, 21:52
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun http://www.sudo.my/visit/1.html
29 Jun 13, 20:50
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
9 Jun 13, 14:36
Free Albums: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
17 Apr 13, 09:32
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
12 Apr 13, 18:26
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
9 Mar 13, 05:20
Laila Majnun: salam,laila singgah malam
16 Jan 13, 01:23
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
13 Jan 13, 17:57
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
26 Dec 12, 05:30
Zatil: Blogwalking... Jom visit dan follow makeup blog saya
12 Nov 12, 23:47
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
13 Oct 12, 15:14
hawa: Jom guna app ini untuk uji kesihatan anda :-)
14 Sep 12, 05:34
abel: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
6 Sep 12, 16:26
pn nana: awk ada keje x?
6 Jul 12, 20:36
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
14 Jun 12, 22:46
oyye singah: mnarik ,,
29 May 12, 15:46
Designer: Minat Design? Nak tips? jom like page nie .. :-)
24 May 12, 22:29
qasseh: qasseh dtg singgah sini ye :)
24 May 12, 21:23
Zaina: jom makan2 ngan saye :D
24 May 12, 08:15
tarmiz zakaria: hubungi sy d talian 0132963157 atau 0172985109
[older messages]