29 Nov 12, 07:20
amer: Hai, nice blog. Jom lawat blog sy. :)
27 Nov 12, 22:56
yeni: salam kenal , saya menetap di Turki
27 Nov 12, 03:43
Liana Cun: helloo tuan tanah :)..wat ape tu? hehe.. :D
27 Nov 12, 01:00
Fatin Nabihah: saya jln2 tetiba jumpe site ni..best2..jemput singgah ye :)
24 Nov 12, 22:34
Nina Danish: Nice blog right here! Additionally your site lots up very fast!. :)
23 Nov 12, 12:45
Kedai Jersi RARE: minat jersi rare? Saya ada jual. Datang ke blog saya okay?
22 Nov 12, 14:01
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
22 Nov 12, 12:30
Muniera: Girlzz yg minat bola sepak meh like page ni… jom kite kumpul2 geng kite kat page tu..
21 Nov 12, 00:08
Neeira: Senyum utk RM50,000 begini caranya..
19 Nov 12, 23:34
Rudi: berkunjung..... terbaik!!! :D
16 Nov 12, 07:41
Miezi: Bosan2 tgh keje, blogwalking dululah. hehe.
13 Nov 12, 23:59
Anie: Kunjungan Balas!! Yea, best dapat blogwalking. Bertambah trafik kita sesama blogger. Jom BW.
13 Nov 12, 17:46
Alia: Datang jalan-jalan kat blog ni.. Menarik..
12 Nov 12, 02:46
Mr Ts: Blogwalking ke sini. Cantik blog ni. :)
9 Nov 12, 09:23
Intan Syafiqa: hyeee..wat pe tu? enjoy bw kat kat kat cni :)
6 Nov 12, 19:20
Miza: Lepak sni kejap,Dtg lepak blog sy ye
5 Nov 12, 18:32
Perfumes Sephora: Hugo, Issey Miyaki, Dunhil , Gucci, Prada dan banyak lagi perfume yang kami anda, lebih 1000 jenis.
5 Nov 12, 01:40
aminah: Salam Perkenalan. :-)
5 Nov 12, 00:13
ameena: Salam Perkenalan. :-)
3 Nov 12, 14:54
Cty: Nak belajar teknik pemasaran facebook? KILK DISINI
[older messages]