29 Jul 13, 20:36
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
2 Jul 13, 01:27
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 06:59
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
26 May 13, 06:46
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
11 Nov 12, 07:15
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
6 Sep 12, 09:46
pn nana: awk ada keje x?
8 Jul 12, 02:43
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
7 Jul 12, 15:19
Abg Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
9 May 12, 22:26
intan nanni: hyee :) suka shopping x?
9 May 12, 20:42
qaseh manja: qaseh datang singgah disini :)
28 Nov 10, 10:22
min: brp harga pulut kuning + rendang? untuk bg 100 org tetamu utk mjlis pertunangan di putra heights
8 Oct 10, 11:00
arneeza@yahoo.com: nk tempah untk pagi ray ahaji boleh ke
26 Nov 09, 14:31
faizal: utk pagi raya haji boleh tempah lg ke
5 Dec 08, 15:51
shima: salam, korum untuk kawasan USJ 1 dah cukup ke ?
10 Nov 08, 15:55
shima: ok lah, kalau dah cukup korum nanti bolehlah contact saya. I'll waiting for good news.
4 Nov 08, 18:12
homecook2utoshima: usj masih available tp blm cukup korum..sy akan umum bila dah cukup nanti..sbb sy tak boleh anta klu small quantity..kena kumpul 1group. keep in touch ok..
4 Nov 08, 11:56
shima: Saya tinggal di usj 1, untuk 4 orang.
4 Nov 08, 11:30
homecook2utoshima: buat masa ini..sy cover are kotadamansara/subang/shah alam...
4 Nov 08, 11:19
homecook2utoshima: boleh saya tahu shima tinggal dimana dan untuk berapa orang yea..
4 Nov 08, 10:42
shima: Penghantaran setiap hari contohnya untuk satu keluarga makan tengahari dan malam.
[older messages]