17 Sep 16, 13:20
Minah Kiwi: ombak rindu gitu
4 Mar 11, 07:34
sahabat blog: bila nak buat n3 perkembangan terbaru baby.. dah setahun usianya kan..t.kasih
2 Jan 11, 07:19
sahabat blog: lama tak buat N3? mana tau ada gmbr terbaru lagi cantik...
5 Nov 10, 14:42
nonie: Tgh dok tunggu foto2 menarik dr mr.jothmen
30 Oct 10, 17:11
jothmen: hehehe
30 Oct 10, 00:52
Radhi Dahlan: lama tk tgk! tinggal jejak!
3 Oct 10, 12:14
nonie: Salam Mr. Jothmen, lama tak melihat photo2 yang menakjubkan (yang bukan photo2 biasa) dari lensakamerajothmen.
3 Sep 10, 22:03
jothmen: Gen x? wah ni mesti jari keluar api punya spesis ni
3 Sep 10, 19:52
Autorave: oppss.. lupa, saya generasi X version 2.0 (beta). kohkohkoh :P
3 Sep 10, 19:49
Autorave: UWA very poisonous ahh..
3 Sep 10, 19:48
Autorave: Salam boss.. uiks..! gambar budak skolah tu.. pakai UWA baru ke tu? kalo benarlah ianya, hmm.. umm.. errr.. mau pegang jap boleh eyh..? hohohohoo....
30 Aug 10, 20:10
nonie: Tanggal tiga puluh satu, bulan lapan lima puluh tujuh...Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Mr. Jothmen.. Semoga negara kita aman dan makmur hendaknya. Aminnnn
17 Aug 10, 07:21
Jothmen: tak kan hampa dah lupa sapa yang dok juai gambaq kat sekolah dulu tu...heheheh.. :P
15 Aug 10, 19:12
sahabat blog: aiii tak kan mie tk tau din ni dari sekolah kita lagi dia pakar dlm bergambar dah ada kamera sendiri masa tu tak ingat kaa??
15 Aug 10, 13:51
mie a setar: baguih dan cangih bila hang belajaq
3 Aug 10, 23:50
Jothmen: Terima kasih Moshar
3 Aug 10, 20:57
Mohd Shariff: Din, hebat blog hang. Memang cantik gambar2 yang disajikan. Semoga anak hg sihat..
1 Aug 10, 09:04
:-: Sahabat blog nie ilah kan.
1 Aug 10, 07:49
sahabat blog: salam bgmana perkembangan terbaru baby kalian? buat N3 terbaru nya..semoga baby sihat sejahtera..
25 Apr 10, 16:54
lol!!: lolllllllllllll
[older messages]