18 Mar 14, 23:41
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
25 Feb 14, 20:52
Pakar FB: Keburukan FB lebih banyak drpd kebaikan..setuju?
24 Feb 14, 15:59
Alim kucing: Jom share status dakwah
12 Jan 14, 22:00
Domain: Buy cheap domain and get free add-ons with every domain
21 Aug 13, 20:01
STP: Persaingan?Perang harga?Produk tak laku?
20 Aug 13, 16:55
abg long: cuba ko muncul2 dl cikgu......
20 Aug 13, 16:54
abg long: okwoekwoekwoekwoekwokewok~~~
20 Aug 13, 16:54
abg long: cuba cikgu ajar2 dl.......
20 Aug 13, 16:53
abg long: aku concang ja ni....
20 Aug 13, 16:53
abg long: Klu x blogger x blh baca smua crt la ni kn......
19 Aug 13, 18:04
LikesAjaib: Dapatkan likes fb secara ajaib & sah utk blog ni!
2 Jul 13, 03:22
yna: radi, sudah bah...2013 untuk semester 2 ja..haha...ok la kan tu.malas bah..tiada laptop
2 Jul 13, 03:21
yna: abg superman dah baca artikel tu?saya copy.nice kan.thnks btw
29 Jun 13, 01:16
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
25 Jun 13, 01:37
radiian: update bah ging
24 May 13, 23:22
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
24 May 13, 19:21
Seopost: I will promote What You Want To 7,000,000 Facebook Group Members & 28,000 Facebook Fans & 120,000+ twitter followers Click Here
9 Feb 13, 22:37
Dania: Promosi untuk menaikkan LIKE fan page dengan kadar yg murah,cepat dan berkualiti.Saya juga ingin menjadi popular dan tarikan ramai sperti org lain :D
6 Feb 13, 06:12
Rossa: Video sex position, over 300 new position.. http://allsexposition.info/
14 Jan 13, 02:22
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
[older messages]