22 Mar 14, 18:27
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
16 Mar 14, 17:52
Sofia: Hai, saya suka blog. Cantik sangat, Jom singgah blog saya.
3 Mar 14, 22:48
Fadzil Encem: Wow! Blog awak sangat cantik, jom lawat blog saya.
16 Nov 13, 05:15
Mama Rock: Please...Take Action!
30 Sep 13, 12:31
Hana Chaca: Hello, I come her to support and smile for you :) and smile back to me :) thanks..
24 Sep 13, 14:52
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
10 Sep 13, 20:52
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
30 Jun 13, 04:42
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
26 May 13, 06:13
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
23 May 13, 20:31
Seopost: I will promote What You Want To 7,000,000 Facebook Group Members & 28,000 Facebook Fans & 120,000+ twitter followers Click Here
29 Apr 13, 02:45
CR 7: Very cool post! :) I will visit again to read your update
10 Apr 13, 10:15
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
10 Apr 13, 09:07
zitalulu: Amboi ambio. Dalam mencari keuntungan orang selalu lupa yang kita hidup ni sementara. Kalau nak tip pasal keuntungan klik
4 Apr 13, 16:05
Zeonic: Actually, I found your blog from this website . Seriously!
17 Mar 13, 10:15
Shila: I like this website, i want to share with you how to get thousands hit a day!
10 Mar 13, 03:48
Ayunie: blogwalking
22 Feb 13, 07:38
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
21 Feb 13, 05:38
syafikah-Mustang: was here
20 Feb 13, 01:19
Deelets: tersesat sampai ke sini
18 Feb 13, 12:59
mustika: good info. Nak share.
[older messages]