18 Jun 15, 19:03
qis: singgah
2 Feb 14, 12:39
Keringat: Assalamualaikum, belajar ape yg senang sekarang, susah ma!!!!!
23 Jan 14, 20:47
Rinas: Bile dah tue, respon ite terhadap kejutan berbeza...
22 Jan 14, 01:53
Dania: Hai.. saye Dania. Awak siape?
14 Jan 14, 19:08
Kely: Assalamualaikum. Sihat? OK? Semoge Allah permudahkan urusan kite today...
29 Oct 13, 08:16
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
24 Sep 13, 16:02
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 16:44
Cop Tshirt: salam ziarah..
30 Jun 13, 02:46
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
16 May 13, 21:35
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
22 Feb 13, 09:06
Ellysha25: it's me again
21 Feb 13, 07:07
sariena: ;p~
19 Feb 13, 21:13
Duda_Muda: kunjungan balas.
18 Feb 13, 14:28
Deelets: tersesat sampai ke sini
5 Feb 13, 01:30
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Jan 13, 16:55
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 21:55
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
16 Dec 12, 04:47
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
6 Dec 12, 13:03
SDKD: nice entry.
5 Dec 12, 13:45
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
[older messages]