3 Jul 14, 10:59
tini: jom baca Bai Roti punya pasal
2 Jul 14, 06:57
maisara: haii singgah :)
1 Jul 14, 20:27
Eima: Singgah sini
28 Oct 13, 23:58
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 07:26
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
30 Sep 13, 21:19
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
30 Sep 13, 09:51
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 21:54
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 21:07
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 10:52
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
25 Jul 13, 07:06
Abg Superman: Abang Hanya Sapu Tisu Magik Untuk Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp2u
16 May 13, 21:27
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Mar 13, 06:26
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
25 Feb 13, 00:06
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
20 Feb 13, 20:13
walter: singgah kat sini...nice blog
22 Jan 13, 03:53
suhana osman: hana datang buat huru hara leh :D
5 Jan 13, 09:24
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
25 Dec 12, 20:36
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
11 Dec 12, 05:24
miss karen: haii tuan blog :) apa khabar :)
1 Dec 12, 21:21
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
[older messages]