26 May 13, 06:36
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
2 May 13, 19:46
chaer: salam... ader sesape yg isap rokok dlm group FI now?
8 Mar 13, 20:47
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
26 Feb 13, 08:34
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
30 Jan 13, 03:18
amira aminur: haii buat spot check kat sini :p
14 Jan 13, 17:53
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
5 Jan 13, 11:44
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
28 Dec 12, 05:46
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
15 Nov 12, 08:13
dmz: http://youtu.be/ddsR-xGPjGI
25 Nov 11, 20:09
mesra: firasat inzar mmg bagus.. namun dari segi sebutan, baik solo atau back up, x jelas sgt.. x mcm upm, solo n backup kuat, jelas.. hrp perbaiki.!
16 Nov 11, 13:53
wawa: plis... update la sket blog ni.. dah bersawang dah ha.. kalo x update pun skurang2nye admin balas la pertanyaan bdk2 kat chat room ni..
14 Nov 11, 10:19
nani: nzar.. cth mcm lagu kiblat ku ke.. lintasan nurani ke.. kami tunggu jawapannya disini..
14 Nov 11, 10:17
nani: salam.. firasat inzar mmg mantap.. tpi mngkin dari segi pronounsation tu x berape jelas la.. so x boleh tau n hayati ape kandungan dlm lagu2 firasat inzar.. bole x kalo admin bgi lirik2 lagu firasat i
3 Nov 11, 22:35
Nurul: maaf..tumpang tanya..mana boleh saya download lagu dan hatinya(firasat inzar) jenis HQ mp3...dah lama saya cari lagu ini...
27 May 11, 19:32
Harimau: Eden goma lah nasyid nie...
25 May 11, 21:22
ina: Mesti best kan nasyid yang diorang nyayi
15 Jan 11, 22:19
zaemNsem: salam...tahniah wat alip..rindu FI
22 Dec 10, 11:54
chepah: waahh..makin hebat semuanye...jeles!!!!heeee...
13 Nov 10, 09:11
mane?: nak naik cmane?
29 Jun 10, 09:42
syuk: firasat inzar, korg kena bangkit... generasi skg ni... kena gerak lebih pro aktif..
[older messages]