27 Oct 13, 11:00
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
20 Oct 13, 22:02
pelawaan 1kedai dotcom ke gudang gajet spy rahsia: katalog percuma 52 jenis gajet unik terkini untuk misi risikan khas anda. spy kamera, gajet pengesan, sensor, gajet saiz mikro, intip dengar, gajet wireless, infra-red, penjejak gps, samaran dan banyak lagi. hanya untuk kita-kita sahaja..
7 Oct 13, 22:15
iklanpercuma: ruang pengiklanan percuma untuk dicuba..jemput beriklan ye!
29 Sep 13, 07:58
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 03:13
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
26 Sep 13, 22:05
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 05:15
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 04:11
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
29 Jun 13, 04:47
abg superman: ni la gambar kl time prang dulu :)
8 Jun 13, 02:56
putera izman: nice blog singgah jap ....
5 Jun 13, 19:13
putera izman: blog yg menarik nt jemput singgah iyer :)
2 Jun 13, 01:47
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
31 May 13, 06:33
chef rara: ways to reduce your risk of heart disease :)
18 Apr 13, 20:21
dari gudang rahsia kami: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
12 Apr 13, 02:25
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
1 Apr 13, 12:22
doctor tiarra: anorexia meal plan u must know :)
13 Mar 13, 02:36
rahsia settle hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
17 Feb 13, 13:20
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
15 Feb 13, 21:09
dari makmal bawah tanah: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
8 Feb 13, 21:26
doktor kad kredit: tanggungan hutang kad kredit adalah sesuatu yang amat menyiksakan, memeritkan lagi mengaibkan... jangan biarkan sakit berterusan... cegah sebelum parah! kaedah mudah, murah lagi terjamin easy payment plan dapat membantu memberi ketenangan dalam menyelesaikan masalah hutang kad kredit anda. hubungi segera 0193355399 atau lawati http://www.ezpayment2u.com
[older messages]