29 Oct 13, 06:46
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 22:07
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
6 Oct 13, 19:29
promosi: jemput beriklan secara percuma di webkami. kami sedang giat mempromosi web kami dan iklan anda pasti mendapat ramai pengunjung..tq.
5 Oct 13, 08:30
jomlike: apa yang fb x boleh, kami boleh..cth: share mood korang dgn status lagu di wall.
26 Sep 13, 12:27
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
25 Sep 13, 10:24
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
10 Sep 13, 22:24
tarikhpnumber: mencari software untuk tarik hp number ? dptkan disini..
4 Sep 13, 20:29
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
19 Jul 13, 08:25
Fibox: Come try new shoutbox, with realtime and easy to use features. Visit http://www.fibox.my now!!! 8644
2 Jul 13, 07:07
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 14:54
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
25 May 13, 19:44
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
11 Nov 12, 22:20
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:31
baby: Salam Perkenalan. :-)
13 Oct 12, 14:44
hawa: Jom guna app ini untuk uji kesihatan anda :-)
14 Sep 12, 11:24
mira: jom vote kek 1 malaysia :-)
6 Sep 12, 14:06
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
9 Aug 12, 01:07
ppismp sej_gstt: hai...blogwalking..sambil follow n give support... :)
5 Jul 12, 21:21
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 19:40
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
[older messages]