28 Oct 13, 04:34
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
3 Oct 13, 01:10
izzue: macam tak caye je awek mengayat aku...ni le penangan minyak wangi power..belum cuba belum tau!
30 Sep 13, 11:07
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
28 Sep 13, 20:33
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
25 Sep 13, 11:51
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 11:34
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
4 Sep 13, 10:29
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
2 Jul 13, 08:11
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 16:01
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
9 Jun 13, 08:03
Free Album Download: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
31 May 13, 21:46
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
26 May 13, 23:27
era-baru-iklan: bosan dengan beriklan cara lama ? jum masuk sini www.simplifiednow.com - era baru cara beriklan !
26 May 13, 08:04
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
21 May 13, 01:45
Free Product Samples: hii, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
7 Mar 13, 22:18
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
7 Mar 13, 22:18
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
2 Mar 13, 15:19
dari gudang rahsia: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
22 Feb 13, 16:32
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
21 Feb 13, 03:28
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
15 Feb 13, 11:09
rahsia selesai hutang kad kredit: pssttt... kami ada cara nak jadikan kad kredit anda 0% interest... nak tau caranya? jom lawati http://www.ezpayment2u.com atau hubungi 0193355399
[older messages]