4 Dec 14, 06:15
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
27 Feb 14, 05:59
Sayang: Helo helo.. Sayang pun kene pandai berjimat kan?
1 Feb 14, 20:18
Keringat: Assalamualaikum, belajar ape yg senang sekarang, susah ma!!!!!
23 Jan 14, 04:14
Rinas: Bile dah tue, respon ite terhadap kejutan berbeza...
21 Jan 14, 09:31
Dania: Hai.. saye Dania. Awak siape?
14 Jan 14, 02:54
Kely: Assalamualaikum. Sihat? OK? Semoge Allah permudahkan urusan kite today...
16 Dec 13, 11:42
JasonConnery: Is not much... but I make like 20$ per month with http://tiny.cc/CIQOVQ
5 Dec 13, 07:14
ThomasK: ....this should do it.. http://tiny.cc/MKYSZS
23 Sep 13, 21:28
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
8 Sep 13, 22:06
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
1 Jul 13, 15:57
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
28 Jun 13, 23:37
abg superman: ni la gambar kl time prang dulu :)
25 May 13, 14:36
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 05:29
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
20 Feb 13, 13:08
Ellysha25: it's me again
19 Feb 13, 03:16
mustika: good info. Nak share.
17 Feb 13, 20:26
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
4 Feb 13, 16:51
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
4 Dec 12, 11:55
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
7 Nov 12, 20:56
RxOzone: Dapatkan sistem penapis air 2 dalam 1 dengan sistem ozonizer yang mampu membasmi kuman 3000x lebih kuat berbanding clorin.
[older messages]