24 Sep 13, 11:41
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Sep 13, 12:01
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
22 Feb 13, 05:25
Annyss: besss~! ;p
21 Feb 13, 03:24
farahdhiba: tumpang laman nak buat u-turn. :)
19 Feb 13, 18:02
Ellysha25: visit me back
18 Feb 13, 10:40
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
4 Feb 13, 21:05
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
6 Dec 12, 10:36
Eddie SDKD: first time sampai kat sini. :)
5 Dec 12, 02:28
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
9 Nov 12, 15:35
Syukrie: Nice content. boleh saya share article ni? tq.
6 Nov 12, 11:51
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
1 Nov 12, 16:11
baby: Salam Perkenalan. :-)
1 Nov 12, 11:22
Keyboard Daddy: ;p~
26 Oct 12, 17:11
Amirah: Hai awak :-) .. Terasa nak tengok video anime? Jom ke sini.
7 Oct 12, 04:52
Didi: leh saya share info ni? tq.
16 Sep 12, 10:26
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
14 Sep 12, 10:15
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
12 Sep 12, 13:59
RxOzone: Dapatkan sistem penapis air 2 dalam 1 dengan sistem ozonizer yang mampu membasmi kuman 3000x lebih kuat berbanding clorin.
11 Sep 12, 23:29
bill: Pengguna Astro, bayar dan menangi iPad. Jom ke sini :-)
10 Sep 12, 14:03
Terapi Air: Air RxWater merupakan sebuah sistem pemurni air yang menghasilkan air hidup berpenawar untuk kegunaan harian dirumah anda
[older messages]