5 Aug 13, 12:44
mary sharon: cantik kah sya kt slm prpisahan skum
5 Aug 13, 12:37
mary: hye ? pa khabar smua ..slamat mnyambut hri rya...
29 Jun 13, 23:08
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
17 Jun 13, 11:30
rus: boleh minta nombor telefon sekolah ulu merapok?
16 Jun 13, 22:11
sk ulu melaka: Salam buat orang Ulu dari orang ulu
17 Apr 13, 17:01
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
26 Mar 13, 04:20
linda pc: tips buying laptop :)
7 Mar 13, 00:47
miss tiarra: preparation for plastic surgery
16 Jan 13, 02:18
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
11 Jan 13, 19:56
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
6 Jan 13, 16:59
chef rara: come here to make u hungry :p
20 Dec 12, 13:18
insansumbak: pojan..aku ahli bru kt cni..kt sekolah ni ada guru agama x?
13 Nov 12, 00:57
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
3 Nov 12, 10:40
ary: Salam Perkenalan. :-)
26 Oct 12, 04:42
Anama: Hai awk :-) .. Berminat belajar laman web tak? jom ke sini.
14 Sep 12, 05:43
ganjo: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
6 Sep 12, 17:15
pn nana: awk ada keje x?
7 Jul 12, 02:09
Senarai Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
6 Jul 12, 22:06
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
29 May 12, 16:01
Designer: Minat Design? Nak tips? jom like page nie .. :-)
[older messages]