3 Dec 14, 02:21 AM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
21 Mar 14, 07:18 AM
Syafiqah: Hi, blog awak sangat cantik. Jom singah blog saya.
14 Mar 14, 01:46 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
16 Jan 14, 08:46 PM
Mieya: Jemput join semua. Hadiah seperti telekung, dress/blouse, jam tangan, pillow, shawl glitter, fashion necklace, dan banyak lagi hadiah untuk dimenangi ! http://blogr.my/go/156465/exclusive-giveaway-by
2 Jan 14, 07:45 AM
Sonata: Helo. Uols pakai hanset ape? tau tak ape yg best korang taktau..
1 Jan 14, 06:19 PM
BroPenyu: Kahkahkah.. ni memang lawak!
7 Nov 13, 05:04 PM
FairuzAqilah: bw and follow sini tau! :)
29 Oct 13, 02:02 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
23 Oct 13, 10:17 AM
AkuWarior: Assalamualaikum. Aku ade car baru aku nk kumpul LIKE. Kau? moh.. tk rugi klik..
19 Oct 13, 12:44 PM
Pengasih: Berat jodoh? Cuba guna minyak wangi ni..daya tarikan anda bertambah seperti magnet..
5 Oct 13, 10:10 PM
Hana Chaca: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!.
5 Oct 13, 06:17 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Oct 13, 08:58 AM
Atira: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
2 Oct 13, 01:42 AM
CocoMel: Kau comel tak mau join kontest ke?
1 Oct 13, 01:52 AM
Khel: Semalam kite merangkak, hari ni kite berjalan. Belum tentu esok kite boleh berlari.. So ad this life kan?
30 Sep 13, 11:49 AM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
27 Sep 13, 10:45 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 02:10 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 11:13 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 11:04 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
[older messages]