14 Mar 14, 09:20 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
24 Sep 13, 12:17 PM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
10 Sep 13, 12:08 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 12:49 PM
Tempah Tshirt: i like~!
19 Feb 13, 06:28 PM
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
19 Feb 13, 12:09 AM
NurLia: blogwalking
18 Feb 13, 11:03 PM
Duda_Muda: kunjungan balas.
4 Feb 13, 12:52 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
25 Jan 13, 04:00 PM
Lia: tip untuk menikmati hubungan seks yang hebat.. jom baca http://tipskasihsayang.blogspot.com/2012/12/10-tip-untuk-menikmati-hubungan-seks.html
5 Dec 12, 03:03 AM
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
17 Nov 12, 10:50 PM
Aida: Wonder why my messages didn't appear
9 Nov 12, 04:01 PM
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
9 Nov 12, 04:58 AM
azi: Teknik2 pemasaran fb.. percuma je.. KILK DISINI
8 Nov 12, 12:07 PM
Penapis Air Terbaik: Sedang mencari sistem penapis air yg terbaik utk rumah anda yg punya sijil halal jakim, rekemen by PPIM dan pemenang anugerah malaysia's best design?
6 Nov 12, 12:24 PM
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
31 Oct 12, 07:15 PM
Faiz: teknik bisnes import dari china.. KILK DISINI
10 Oct 12, 12:28 AM
kak syu: salam leha mcm mana skrg dah smbg study ker?
29 Sep 12, 10:14 PM
Nani: blogwalking ^_^
25 Sep 12, 10:45 PM
Marsha: My Idea <-- Banyak info disini. Jom terjah.
22 Sep 12, 05:19 AM
NgehNews Admin: Jalan2 melawat blog. Info yg sgt menarik.. Teruskan update :)
[older messages]