5 Jul 15, 01:42 PM
SygkuDyla: selongkar blog dia XD
29 Dec 14, 10:07 AM
Farliana: Thanks..banyak info menarik kt sini :)
20 Oct 14, 04:20 PM
yati: assalamualaikum
22 Jul 14, 06:53 PM
3GPBogel: Klik untuk menonton koleksi melayu bogel, video bogel, 3gp melayu dan pelbagai cerita lucah melayu. 18SX sahaja!
27 Jun 14, 09:22 PM
nadya: singgah memalam :)
25 Jun 14, 08:54 AM
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
19 Jun 14, 09:11 PM
baju raya kita: <<KLIK<Jom tengok baju raya untuk wanita dan kanak-kanak di FB kami.
10 Jun 14, 02:33 PM
yati: assalamualaikum
29 May 14, 05:54 PM
L: Salam, jom singgah page kami ada banyak DIY khas utk sewaan majlis anda.Bride to be especially ;)
5 Apr 14, 06:39 PM
Duke iskandarX: Salam is singgah sini lagi hehehee bw
17 Mar 14, 10:00 PM
nur cahaya: assalamualaikum nak tanye yang 3 kajian ponteng tu amek rujukan kat mane
12 Mar 14, 12:44 AM
Pray4MH370: Pesawat MAS MH370 Hilang Secara Misteri? Ya Allah, selamatkanlah MH370 -krew dan penumpangnya..
8 Mar 14, 07:19 AM
iklan33 blogger: https://www.google.com/search?q=iklan33.blogspot.com here
3 Mar 14, 11:13 AM
syaheedah: adek manis...sanah helwah!!! :nuts:
1 Mar 14, 01:30 AM
gerindra Nov: https://www.google.com/search?q=gerindra-id.blogspot.com indonesia baru
14 Feb 14, 03:59 PM
iklan33 blogger: https://www.google.com/search?q=iklan33.blogspot.com here
26 Dec 13, 02:01 PM
dewi: cntikk kali kakak ni... slam perkenalan y kk,
26 Dec 13, 01:47 PM
dewi: i like 7 cara bershabat krna alloh, :d miss all
10 Dec 13, 02:54 PM
herbalifecoach: salam singgah ;-)kenal tak sesiapa nak turun berat dengan bantuan personal coach?call/sms/whatsapp/wechat 01123772476
4 Dec 13, 07:13 PM
Backlink webege: http://facebook.com/l.php?u=backlink.webege.com lets here & get backlink
[older messages]