9 Jun 12, 08:13 PM
SAREES FOR SALE: CHECK OUT THIS WEBSITE FOR SOME COOL SAREES FOR SALE
23 May 12, 08:31 AM
MYX: :)
16 Apr 12, 11:31 PM
Animexited: FREE ANIME DOWNLOAD HERE
13 Mar 12, 06:14 PM
heart: all about news
7 Mar 12, 12:02 AM
sports: all about games
6 Mar 12, 01:43 PM
dr: all about health
17 Feb 12, 11:37 AM
jazmina: hai jom sini
16 Feb 12, 12:37 PM
VolkswagenCar: Wow.. Volkswagen bagi free services utk 45,000km & FREE RM500 Touch.N.Go card! Saper berminat? :D
16 Feb 12, 01:57 AM
VacationMode: Malaysia Airline Travel Fair kembali dengan harga tiket promosi yang cukup menarik dan murah! :D
14 Feb 12, 09:51 PM
Duit Free: Wazzub membayar anda $1.00 bg setiap ahli yg anda refer! 100% percuma! 1.6 juta org dah join! :D
9 Feb 12, 08:10 PM
TPW: Visiting! :D
9 Feb 12, 08:10 PM
Myke: Cow moose tea pooh key you? Nap pooh doe anne land pooh.
2 Feb 12, 12:02 PM
SMS MASYUKk: SMS MASUK DAPAT RM20... fuh tak percaya??
28 Jan 12, 07:07 PM
fly91: the Japanese Park tokyo http://flymoo.blogspot.com/2012/01/japanese-park.html
28 Jan 12, 01:42 AM
WiFiHotspot: Ingin hack pswd wifi jiran anda?ingin tarik wifi jarak 100m-5km?ambil video dgn gadget spy kami?dptkn semua ni dikedai on9 kami @ http://www.wisernet.org
26 Jan 12, 08:44 AM
Epo: Its holiday time! keep on updating ur blog. All the best to you. =D
23 Jan 12, 04:02 PM
Tyra: Dapatkan Strategi pemasaran emel dan teknik menjana duit online secara automatik sekarang juga!
19 Jan 12, 05:02 PM
Daha: Jemput baca entry tentang cara nak buat duit online. Tak pelu modal pun. Ada soalan sila tinggalkan komen ye. =D
19 Jan 12, 03:53 PM
style: all about beauety
17 Jan 12, 04:37 PM
Ptcprojects: Hai, jom buat duit online percuma, tak perlu modal pun. Singgah la kat blog saya utk info lanjut. Ada masalah sy akan tolong. :D
[older messages]