14 Dec 17, 10:00 PM
azie: ana - dah reply msg ye
13 Dec 17, 12:27 PM
Ana: Sy dh buat pesanan. Mcm mana nk buat pembayaran ye?
8 Dec 17, 06:26 PM
A2ie: Fara..mlm ni akan upload
8 Dec 17, 02:01 PM
Fara: Hai Kak Zie, Bila akan update lagi utk baju thermal inner wear ya?
18 Nov 17, 07:04 AM
azie: nurell - saya tak da kedai, buat kat rumah saja tapi boleh kalau nak datang terus, lokasi saya di bandar puteri jaya sungai petani, wsup saya 012-4400346
18 Nov 17, 04:39 AM
nurell: Assalam.boleh tau kedai dimananya.kalau boleh sy nk walk in.sebab utgent nk guna ahad ini.tq
13 Nov 17, 10:46 PM
a2ie: sherry - try check lagi sekali
13 Nov 17, 10:46 PM
a2ie: nancy - dah pos
13 Nov 17, 07:22 PM
Nancy: Hi, I dah bayar during weekend, parcel da kirim ker?
12 Nov 17, 11:57 PM
Sherry: salam azie... takde e-mail la.. bleh wassup tak 010-2218644
12 Nov 17, 11:32 PM
A2ie: Shery ok dh email
12 Nov 17, 12:56 AM
Sherry: Nak tnya LLS1924 & LLS1919 ader lagi tak. Brape total
10 Nov 17, 01:22 PM
a2ie: faizal - ya ada, wsup saya di 0124400346
10 Nov 17, 11:13 AM
Faizal: Salam, ada tak jumpsuit or jacket for toddler, boy 2.5 yrs old..untk winter..tq
7 Nov 17, 05:46 PM
A2ie: Jessie.belum ada stock sekarang
6 Nov 17, 11:36 AM
A Jessie: Ada lagi ka utk Office Wear
3 Nov 17, 08:32 PM
A2ie: Ok ada lagi
3 Nov 17, 06:16 PM
azlin: Sis, saya nak tanya TNP2645 - UNIQLO COTTON TURTLE NECK BLOUSE-Black (M)~210g ade lagi tak?
31 Oct 17, 01:44 PM
a2ie: nitha - maaf xda
31 Oct 17, 01:25 PM
nitha: sis winter coat uniqlo size xl ada?
[older messages]