21 Apr 18, 08:41 PM
Fara: Salam, aziemart stor kat sp kt mana na
21 Mar 18, 02:56 PM
azie: penghantaran dibuat sehari selepas bayaran
19 Mar 18, 02:06 PM
Aishah: Kalau buat bayaran harini bile boleh dpt brg?
12 Mar 18, 03:51 PM
azie: ariff - maaf xda
11 Mar 18, 05:14 PM
Ariff: X de yg bra punye ek?
10 Mar 18, 05:44 PM
Azie: Faizal, stor di bandar puteri jaya sungai petani kedah
10 Mar 18, 05:32 PM
Faizal: Stor di.mana ye
10 Mar 18, 08:12 AM
azie: Ab - kedai tak da tapi stor ada la, boleh kalau nak mai tgok
9 Mar 18, 02:05 PM
Ab: Nk tanya ada kedai kt luar ke?
6 Mar 18, 06:20 PM
azie: razali - maaf buat masa ni xda stok lagi
6 Mar 18, 02:42 PM
Razali: Jump suit atau down jacket kid 2tahun ada tak?
6 Mar 18, 11:55 AM
a2ie: mizz liyana - boleh wsup no diatas untuk detail
6 Mar 18, 11:29 AM
A2ie: Ya boleh, 0124400346
6 Mar 18, 06:42 AM
Mizz Liyana: Blazer khaki kod 1339 ada lg x?
24 Feb 18, 05:38 PM
azie: Mizz Liyana - maaf js1127 dah sold
23 Feb 18, 01:04 PM
Mizz Liyana: JS1127 ada lg x?
23 Feb 18, 12:59 PM
Mizz Liyana: hi, mcm mn nk beli?
18 Feb 18, 09:10 AM
Azie: Dzul ok nanti kalau ada saya upload
17 Feb 18, 06:07 PM
Dzul: Salam, hantar gambar baju srejuk utk remaja lelaki 13 th
15 Feb 18, 05:51 PM
Azie: Nisa boleh wasap no ni 0124400346
[older messages]