6 Feb 19, 02:06 PM
a2ie: abi darwisy - maaf kasut winter saya tak jual
4 Feb 19, 09:37 AM
Abi Darwisy: Ada x kasut sejuk lelaki dan wanita?
16 Jan 19, 04:42 AM
a2ie: Phia 1 or 2 hari saja
14 Jan 19, 06:00 PM
Phia: Berapa lama masa nak sampai?
14 Jan 19, 06:00 PM
Phia: Berapa lama masa nak sampai?
13 Jan 19, 09:56 PM
Zura: Boot kanak utk winter ada x?
10 Jan 19, 11:40 AM
a2ie: nani - maaf thernal wear yg nani nak nak tu dah sold
10 Jan 19, 01:15 AM
Nani: mcm mana nak proceed payment ?
8 Jan 19, 06:51 PM
A2ie: Ummi, EH860855692MY
8 Jan 19, 05:04 PM
Ummi: Boleh saya dapatkan tracking no parcel saya
2 Jan 19, 06:25 PM
a2ie: ila - ya ada, saya tak sempat upload, boleh wsup saya di 0124400346
1 Jan 19, 04:29 PM
Ila: Heatech yg leher biasa x byk eh
30 Nov 18, 05:22 PM
a2ie: syikin - ok kalau ada nnt saya email tp ultra light ni mmg susah skit nak dapat
29 Nov 18, 11:19 PM
Syikin: Saya mencari ultralight jacket utk summer yg suhu 10-21 deg, water repellent, saiz L women..klau ada ada email yer sis..tq
18 Nov 18, 10:44 PM
Sue: TNP 3095
18 Nov 18, 10:40 PM
Sue: Book Tnp3085
12 Nov 18, 05:01 PM
a2ie: diy - boleh wsup saya di 0124400346
12 Nov 18, 04:53 PM
Diy: Sy mencari pakaian untuk winter, size S.
26 Oct 18, 03:19 PM
a2ie: zaidi - say dah email
26 Oct 18, 02:13 AM
Zaidi: KPI3704 - Saya nak. Macam mana nak buat pembayaran?
[older messages]