28 Feb 14, 11:22
ita: salam perkenalan. jom singgah jap kat sini...http://cewekimpression.blogspot.com/
9 Mei 13, 01:11
putri: salam...saya pun suka jugak tengok barang2 antik ni tapi tak buat koleksi...anyway,salam perkenalan...jemput datang blog saya... :)
18 Nov 12, 04:14
salam: salam..
17 Nov 12, 10:47
shop here: PJ , Puchong , Serdang , Kinrara ...pls add in facebook or click "like" many more products to come ....thanks
11 Sep 12, 02:03
anan: kaki lilin masih ada lg ke?
25 Jun 12, 11:17
angah: salam ziarah...;
19 Apr 12, 10:58
pelantor antik: norbie.. ujung minggu ni.. niaga ke ? lama tak jumpa awak
7 Apr 12, 11:05
zaza: eh3x!! adooooo...hihihi tak nampakkk sowiiii.. :-) mmuuahhh!!
7 Apr 12, 11:04
zaza: baru perasan kak norbie, akak tak link lagi ekk blog zaza kt blog akak?? waaaa sedeyynyeee
7 Apr 12, 11:03
zaza: salam kak norbie..pe khaberrr??hihihi lama tak blogwalking :-) kak meh la singgh2 kt blog zaza ..
31 Mac 12, 11:39
sue: assalam nor..lama x dgr cite..laksa mmm sedap nya my peberet nk jugak..
30 Mac 12, 10:50
Kiki: Singgah jom.. :)
27 Mac 12, 11:43
Norbie>nhanita: wslm..sy tak fhm mksd awk...tgglkan jejak ya jika dilain kali..blh sy melwt awk pla.
27 Mac 12, 11:42
Norbie>ezany: tima kasijh ezany. ok lah jika sudi cuba dilain kali...rasanya dah ok dah la ni ikon fllw tu.
27 Mac 12, 01:38
ezany: kak norbie..sy link blog akak juga ye...tp sy nak follow x blh la..x jumpe ikon utk folow
27 Mac 12, 11:33
nhanita: hai orang penator tu bila nk pajak blog kita tu..... kelu.....blog tu..
27 Mac 12, 11:31
nhanita: salam.... kalu kita follow ni awak nak balas kat mane......
26 Mac 12, 01:00
Norbie>pelantor antik: ok...lah dah habis construction nie.
26 Mac 12, 12:59
Norbie>zaza: ws/m zaza. tima kasih singgah dan jenguh akk. :-)
25 Mac 12, 09:58
pelantor antik: norbie. blog awak dah ok lah..
[mesej lama]