20 Mar 14, 09:00 AM
Jaa: Bw cni
14 Mar 14, 09:42 AM
SF: singgah cni klik nuff :)
5 Jan 14, 08:33 PM
aisyah: wuuu ~ dah lama tak melawat blog hang
31 Aug 13, 01:00 PM
aroziatul: singgah sini
23 Jun 13, 09:54 PM
Zik: thnx yea.. :)
15 Jun 13, 11:23 AM
yaya: i'm your #185 followers. mind follow me back keyh!
2 Apr 13, 09:01 AM
AnsalTernak: Kambing Akikah/Kenduri/Ternak pada harga BORONG dr RM 400 =)
4 Mar 13, 12:47 PM
yieweezer: salam,Follow sini.. free2 nt bole jawab soalan kt ruangan komen anda tu ye ? tq n salam blogger :)
25 Feb 13, 07:44 AM
chef rara: cooking is my hobby :) visit my blog ya :D
21 Feb 13, 01:20 AM
nazman: Kisah pembununhan Ngeri! Kini di buku kan! Jom baca.. Salam singgah
20 Feb 13, 10:22 AM
Free JAV Download: http://javhot.me
28 Jan 13, 03:37 AM
lulurscrub: dapatkan aroma badan yg wangi dan segar dengan produk lulur kami. pelbagai extract lulur (rose, strawberry, milk, avocado, milk) -service by-
28 Jan 13, 03:37 AM
lulurscrub: dapatkan aroma badan yg wangi dan segar dengan produk lulur kami. pelbagai extract lulur (rose, strawberry, milk, avocado, milk) -service by-
24 Jan 13, 02:37 AM
iklancbox: nak submit iklan seperti ini ? kami akan submit iklan anda ke 25,000 cbox (malaysia)
15 Jan 13, 04:00 PM
aisyah: dah lama tak melawat blog ni :3
12 Jan 13, 08:09 PM
chef rara: i hope u already eat before come to my blog :D
10 Jan 13, 04:22 AM
linda pc: did u know about cloud computing? :)
27 Dec 12, 11:51 AM
gudang gajet-spy: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
24 Dec 12, 01:51 PM
kedai cetak: print 500 keping flyers atau risalah (warna) a5 hanya rm100 sahaja. muat turun sebut harga 2013 disini sekarang.
17 Dec 12, 01:53 AM
lulur traditional: nak merasa badan wangi dengan aroma (rose, milk, strawberry) ? try produk lulur scrub kami. anda pasti nak lagi dan lagi :)
[older messages]