28 Oct 13, 11:41 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 07:26 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
5 Oct 13, 08:28 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
25 Sep 13, 10:33 AM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 07:06 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
4 Sep 13, 11:07 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
12 Jul 13, 05:01 PM
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/tahanlama
8 Jul 13, 12:13 AM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jun 13, 08:08 AM
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
23 May 13, 03:31 PM
Dr Ramli: TRANSAKSI RM10 TRILLION SEHARI.. 1% UNTUK ANDA. - HABIS SEMUA HAMBA ALLAH INI DEDAHKAN!!!
7 May 13, 10:16 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Mar 13, 07:03 AM
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
23 Feb 13, 04:25 AM
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
1 Dec 12, 08:23 PM
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
21 Oct 12, 09:15 AM
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
13 Oct 12, 07:14 PM
ashraf: jenis kaki gayut nak jimat singgah blog saya :)
6 Sep 12, 12:06 AM
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
8 Jun 12, 10:33 PM
sahrul: hai tuan blog singgah ye :) anda sihat? :)
8 Jun 12, 08:39 PM
afifah: jom berdesup jom! :D
5 May 12, 01:31 AM
shahrizan: pekabo tuan blog?hehe :)
[older messages]