29 Okt 13, 03:30
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
25 Okt 13, 01:08
Bella: Yang Lemah Diperkasakan & Yang Biasa Diserikan!! ---> http://bit.ly/PqS8Cv
11 Okt 13, 10:10
jomlike: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
6 Okt 13, 08:31
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
4 Okt 13, 07:56
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
2 Okt 13, 02:35
Riyani: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
30 Sep 13, 12:29
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
29 Sep 13, 09:37
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
28 Sep 13, 08:10
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 12:52
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
26 Sep 13, 03:25
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 12:34
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 01:13
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
30 Jul 13, 07:41
Mohd Azam: Blogwalking, jom ke blog Azam dan bacakan review terbaru daripada Azam tentang Shoutbox baru, iaitu Fibox. Ianya buatan orang tempatan. http://azam-life.blogspot.com/
11 Jul 13, 06:59
Fibox: Come try new shoutbox, with realtime and easy to use features. Visit http://www.fibox.my now!!! 1895
6 Jul 13, 11:19
Farah Fauzana: Rahsia Mudah Untuk Abang Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp
2 Jul 13, 05:43
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:45
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
26 Jun 13, 11:12
putera izman: salam blog awk menarik jom kita exchange bloglist
8 Jun 13, 01:21
Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
[mesej lama]